Witam
Czy ktos mial juz stycznosc poza naszym krajem z tym paliwem , zna jakies potwierdzone opinie o nim i wiedze czy nie szkodzi silnikowi ? Czy oszczednosc faktycznie sie pojawia , jak auto sie sprawuje ?
Witam
Czy ktos mial juz stycznosc poza naszym krajem z tym paliwem , zna jakies potwierdzone opinie o nim i wiedze czy nie szkodzi silnikowi ? Czy oszczednosc faktycznie sie pojawia , jak auto sie sprawuje ?
jezdze czasami na nim w Holadnii różnic nie zauważyłem po za tym ze samochód minimalnie wolniej wkręca się na obroty.
pzdr
Ja ostatnio leje zwykłe ON + dodatek i stwierdzam że motorownia najlepiej na tym chodzi.
www.pablogarage.pl - Serwis, części, holowanie
> PabloGarage Team < - kilka filmów na kanale - Z A P R A S Z A M Y
jest stara zasada na świecie, tańsze znaczy gorsze... u mnie auto było zamulone po tym paliwie
ANGELS & AIRWAVES ... AND ALFA
Ja żadnej różnicy nie odczułem.
Przecież Fuel Save nie jest tańsze.
to paliwo to jeden kij co zwykły on, tylko dolano do niego te same uszlachetniacze co do V-Power'a tylko że 50%.
Więc żadnej super nowości w tym paliwie nie ma
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"