Wy co tak chwalicie Boscha moze zapytajcie w serwisach ASO jakie przeplywomierze zakładają
Co do kupowania na allegro to odradzam bo w obudowy boschowskie montowane są wklady z chin
fred
Wy co tak chwalicie Boscha moze zapytajcie w serwisach ASO jakie przeplywomierze zakładają
Co do kupowania na allegro to odradzam bo w obudowy boschowskie montowane są wklady z chin
fred
Nie kupuj żadnych zamienników ja miałem taki założony za 120zł przez poprzedniego właściciela, z początku było ok ale po 2tyg Alfa zaczęła dymić jak traktor i nie ciągnęła wcale powyżej 3tyś obrotów, nie rozpędzała się także więcej niż 160km/h, kupiłem BOSHA za 269zł w sklepie www.autosklep24.pl o numerze 0 280 218 019, wszystkie problemy znikłyjeżdżę już na nim 3 miesiące i jest super.
to w takim razie jakie montują w serwisach???
Raz kupiłem na allegro , potwierdzam , odradzam.Napisał Fred
W oryginalnej obudowie z prawidłowym numerem był zły wkład (czyli de facto czujnik) zupełnie inny nr. niż w oryginalnym , samochód prykał , dyszał i jechać nie chciał.
A Magneti MarelliNapisał jesse_w
fred
W serwisach montują BoschaNapisał jesse_w
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
UFF... dobrze ze nie znam TYCH serwisowNapisał Maciek-156
DD
fred
Pierwsze slysze W IC tez takich nie majaNapisał Fred
W IC sie nie dziwie skoro lepiej im jest sprzedawac Boscha 019 po blisko 400 zl lub jego odpowiednik z drozszych modeli po blisko 800
A MM wygląda
TAK
fred
Mam w swojej alfie MM i jest O.K.![]()