szczepan - daj VIN - jak masz ( może być nawet na PW ) - albo jak sprzedawca taki fajny to sam poda ...
i zobaczymy w ciągu 3 tyg. kto tu bajki pisze ( bo niedługo "ktoś" będzie w okolicy to rzuci okiem i nie tylko )
No ogłoszenie godne uwagi, można się skusić po takim opisie. Ciekawy jestem rzeczywistego stanu auta i kto ma rację? Pozdrawiam obu "alfisti".
Alfa Romeo
born not made
Proszę o rzeczowe spostrzeżenia w temacie auta a nie ludzi bo ludzie mnie w tym temacie nie interesują
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
ja bym tylko podsumował, że za 11700 PLN dobrej Alfy 147 JTD bym się nie spodziewał...ale to tylko moje zdanie. Bo jeśli prawdziwy fan czy entuzjasta tego samochodu czy Alfy Romeo ogółem by chciał pozbyć się swojego egzemplarza to na pewno nie za taką kwotę.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Generalnie w deche pogaduszka. Moglibyscie sobie moze tylko darowac osobiste wycieczki, aczkolwiek nie byloby juz wtedy tak ciekawienawet jesli prawda lezy gdzies posrodku, to sprzedac to cudo panu ar166 wsrod forumowiczow bedzie raczej nie latwo. Z drugiej strony co skusilo cie na taka wycieczke, toz to z lodzi juz kawal drogi...Apropos na forum jestem dopiero od paru godzin, co nie znaczy ze nie bywalem na tym forum wczesniej.
Pozdro z AT.
Przepiszę swoją wypowiedź tutaj, bo widzę, że dyskusja się przeniosła.
Mój tata oglądał tę Alfę bo szukał małego autka na starsze lata. Docenił szczerość sprzedającego, który sam od razu przyznał, że auto należy konserwować co dwa lata, bo było bite. Zresztą, ojca, który siedzi w temacie od 40 lat i tak by się nie dało nabrać ^^ Poza tym, z tego co opowiadał, ta 147-ka była w dobrej kondycji technicznej(mam na myśli silnik), ale do dużej, naprawdę dużej kosmetyki. To nie było to, czego szukał, za dużo inwestowania, w tej cenie idealnych aut nie ma
Co do oburzonego sprzedającego - wolno umieszczać ogłoszenia samochodowe na forach bez żadnych ustaleń, to się praktykuje na całym świecie.
Zachowujecie się jak głupie dzieci, prowokując się nawzajem![]()
A już założenie konta na tym forum po to, żeby sobie ulżyć to mistrzostwo świata![]()
Wiecie co dla mnie taki sprzedwaca to oszust i tyle.Takie sprawy powinno zgłaszać się policji.
Facet pisze uszkodzony -----wyrażnie ,,NIE,,
Bezwypadkowy ,,Nie,,
To co się jeszcze taki łobuz tutaj wypowiada.
W....j na swoje świńskie oszukańcze podwórko a nie smrodzisz tu gnojem.
Dość takim gnojom.
Kto chce szuka sposobu,
kto nie chce szuka powodu.
155 V6 LPG-163 KM-była
156 V6 LPG-190 KM-była
147 2.0TS 150 KM Selespeed LPG.-była
166 2.0 V6 TB -215 KM- LPG-była
Giulietta 1.4 TB -207KM -LPG -jest
Lancia Delta 1.8 TBI 283KM -jest
Brawo! Zgadzam się, że trzeba podchodzić do tego zdecydowanie i bez pierd*lenia. Bo już jest tragedia z rynkiem aut używanych w Polsce i trzeba z tym walczyć. 1/1000 samochodów jest wart obejrzenia.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl