Witam,
Chciałabym ostrzec wszystkich przed zakupem tej alfy 156 http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-1-9-jtd-C16588687.html Nie chcę aby ktoś więcej dał się oszukać tak jak ja. Mniej więcej w okolicach października/listopada w zeszłym roku zakupiłam tą alfę od Pana Woźniaka mieszkającego w okolicach Sochaczewa, który usilnie twierdził, że auto zakupił dla żony, która woli jednak jeździć starą hondą. Pisałam wtedy w innym poście aby podzielić się z Wami jak ludzie potrafią być kłamliwi aby tylko pozbyć się złomu sprzed domu. Auto wizualnie jest piękne, ale po dokladniejszych oględzinach okazało się, że cała konstrukcja jezdna auta jest naruszona- było naciągane. W autoryzowanym warsztacie zapewnili mnie tylko, że napewno nie zderzył się z pociągiemnie byli w stanie okreslić z której strony to sie stało. Było lakierowane jakis rok w stecz, napewno nie ma podgrzewanej przedniej szyby bo była wymieniana, nie da rady ustawić zbierzności, przednia maska nie zawsze się podnosi bo materiał jest tak naprężony- a przede wszystkim brakowało filtra powietrza, którego nie wiem jakim cudem pan który go oglądał przed zakupem niezauważył (podejrzewam, że był to jakiś znajomy) do końca jaki jest stan silnika nie wiem bo nie zgodziłam się później na rozkręcanie go, poprostu zaczęłam walczyć ze sprzedającym o zwrot pieniędzy. Jestem pewna, że jest to to auto bo nawet rejestracja jest ta sama, na 100% moje przez chwilę auto. Bardzo dużo się nauczyłam przez ten niefajny incydent.
Pozdrawiam vixen