Podswietlanie drzwi tez mam ale nie mam DSP i no szalu nie ma jesli chodzi o dzwiek;/ Myslalem ze takiej klasy samochod bedzie mial lepsze glosniki. No chyba ze w tym moich bylo cos grzebane
Podswietlanie drzwi tez mam ale nie mam DSP i no szalu nie ma jesli chodzi o dzwiek;/ Myslalem ze takiej klasy samochod bedzie mial lepsze glosniki. No chyba ze w tym moich bylo cos grzebane
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Odpowiedź już masz. Ja akurat mam w swojej te "pierdoły" oprócz navi ale jakby ich nie było to nie była by podstawa do odrzucenia oferty nabycia tego egzemplarza.
DSP da się "dołożyc", z trudem telefon też dasz radę, czujnik deszczu? Mam i zawsze używam, ale da się bez tego życ. Kup dobrą i zadbaną alfę, a nie trupa z DSP Xenonami i telefonemBo jak się będziesz podpalał na wyposażenie a nie na stan techniczny... to daleko Cię to nie poprowadzi
![]()
Ja tylko polecam szukać takiej z tempomatem. Dzięki temu urządzeniu mam duużo mniej mandatów. W 166-tce jakoś prędkości nie czuć, troszkę bardziej się naciśnie na gaz, i już 100 na liczniku, a potem przychodzą 'fotki z wakacji' ; p
A tutaj się podpisuję obiema rękamiTempomat świetna sprawa
...a przy trasach powyżej 2kkm zawsze mnie pięta bolała
A teraz jest spokój ;d
Tym bardziej że z tego co się orientowałem przed zakupem 166tki to dołożenie do niej tempomatu w niektórych przypadkach to nie taka prosta sprawa![]()
Ja mam tempomat i klime ale kompletnie nie używamDla mnie DSP to dzwięk silnika i wydechu
Wyposażenie to drugorzędna rzecz,bajery bez których da się żyć.
Skóra,klima,DSP,navi,zmieniarka,automat,telefon to dla niektórych minimum przy zakupie.Dla mnie to zdrowy engine,brak rudej i niewyciorane zawiasy daja najwiecej frajdy!Pozdro
Ostatnio edytowane przez irokezz ; 21-04-2012 o 15:44
Tez mam takie podejscie jak kupowalem swoja jakies 5 lat wstecz to wyznacznikiem byl silnik jego autentyczny przebieg ,zawieszenie, wogole nie zwracalem uwagi na wyposazenie wiadomo ze 166 sa ogolnie na wypasie ale jak sie pozniej okazalo to najbogatsza wersja mi sie trafila i co ciekawe wyprodukowana w dniu moich urodzin, ale zeby nie bylo ze marudze to tempomat fajna sprawa zwlaszcza na dlugich trasach kiedy po szybkiej jezdzie czlowiek chce troche odpoczac wlancza i jest super
Giulia Quadrifoglio 2.9 V6 Bi Turbo
166 3.0 V6 Q2-Jest 230KM 265NM B6+Eibach.Decat manifolds+Equal length pipes+ Ragazzon.
155 2.0 16v -Jest.CSC Marmitte,B4
164 3.0 V6 12v- Byla
155 1.7 TS- Byla
159 1.75 TBI Ti - 261KM 435Nm-Byla
Lancia Kappa 2.4 TDS-Byla
https://www.flickr.com/photos/188123998@N07/albums
czy może ktoś ocenić tą alfę ??
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-16...293166476.html
jest np. napisane że ma kontrolę trakcji ale jakoś nie widzę przycisku ASR obok tego do paliwa (chyba że może być gdzie indziej)
Bez DSP gra TRAGICZNIE!!! zero basu, sopranu średniego tonu...wszystkie dzwięki totalnie pomieszane. Safari 5 w moim 126P lepiej grało. Ja już sam kombinuje żeby założyć DSP do swojej bo kupiłem bez i teraz żałuję tymbardziej ze mam porównanie bo słuchałem jak gra u marka230482. Róznica jes PORAZAJĄCA