Malarate moja opinia jest taka ,że wole auto bite i dobrze zrobione ( bo auto ma swoje lata i żadko się trafi idealne ) niż nie bite ale zajeżdżone.. Co do Alfy z ogłoszenia to ze zdjęć cieżko coś wywnioskować . Trza obadać na żywo... Ogólnie fajnie wygląda i bardzo przypadła mi do gustu czerwona skóra ( jak ci się znudzi to odkupie

) Auto teraz kupić w BDB stanie to jak trafić 6tke w Lotto....A z Alfą idzie utopić....trzeba uważać...Aha i jak masz możliwość to obadaj czy z maglownicy ( przekładni kierowniczej ) nie cieknie przy gumach bądz przy kolumnie kierowniczej od strony pedałów( regeneracja 800pln )...To jest świetne auto ,piękne tylko własciciel musi je kochać bo jest równie delikatne jak piękne...Ja do mojego wraku wsadziłem ze strzału prawie 7000pln bo "po koleżeńsku" kupiłem....ale nie żałuje bo wiem co mam , a mam Alfe

i mimo ,że zawsze jest coś do podłubania to mimo ,że jeżdżę 12 letnim autem to duma na drodze mnie roznosi

....I pewno przyjdzie czas na zmiane ale raczej będzie Alfa choć jestem miłośnikiem jednego gebelsowskiego wynalazku pod postacią BMW ale tylko w starych odsłonach....z R6 i wyżej...