Ostatnio jak byłem z kumplem passatem w kolbuszowej i robił przegląd na stacji to że miał LWL blachy to przemaglował mu dokładnie samochód łącznie ze spalinamiwięc wiadomo. Wcześniejszy post edytowałem bo myślałem o JTD a nie TS. Ah ta nie uwaga
Ostatnio jak byłem z kumplem passatem w kolbuszowej i robił przegląd na stacji to że miał LWL blachy to przemaglował mu dokładnie samochód łącznie ze spalinamiwięc wiadomo. Wcześniejszy post edytowałem bo myślałem o JTD a nie TS. Ah ta nie uwaga
jak dobrze na mapkę patrzę to masz nie daleko do poznania załóż temacik tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/wielkopolskie_lubuskie/
z prośbą o pomoc na pewno ktoś się odezwie z kabelkiem i komputerkiem![]()
oznacza to że alfa prosi o podpięcie pod komputerbo ma jakieś błędy a bez podpięcia alfy pod kompa nie dowiemy się co jej dolega
ten twój mechanik od chłodnicy raczej się nie nadaje do alfy
ten samochód wymaga dokładności i wiedzy a ten mechanik to może gulfy stare naprawiać![]()
koleżanko alfico jakbyś podjechała na spot to były trzy osoby które byłe chętne ci pomóc i podpiąć kompa pod Twoje autko chyba że nie możesz jeździć to daj znać to ktoś podleci do Ciebie i sprawdzi co jest nie tak. Pamiętaj jesteśmy po to by pomogać.
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
nie ma problemu tylko daj znać na regionalnym żeby ktoś napewno wziął kompa i zapraszamy na spocik.
Jeśli chcesz być kimś - kup VW, jeśli jesteś kimś - jeździsz Alfą Romeo.
Ok przypomnę się![]()