Witam
W końcu zakupiłem navi orginalną do 159 i po podłączeniu nic- nie wiecie co może byc nie tak nawet nie błyśnie, Navi kupiłem od tkomkaKRK-narazie nie odpisuje ale mam nadzieje ze odpisze.Zaproponujcie cos
Witam
W końcu zakupiłem navi orginalną do 159 i po podłączeniu nic- nie wiecie co może byc nie tak nawet nie błyśnie, Navi kupiłem od tkomkaKRK-narazie nie odpisuje ale mam nadzieje ze odpisze.Zaproponujcie cos
A prąd na wtyczkę dochodzi?
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
tak Tomku bo stare radio grało czyli oryginalne cd,
Faktycznie ta oryginalna navi jest trochę problematyczna w obsłudze, ale można się przyzwyczaić - po wgraniu nowego softu mamy do dyspozycji mapy datowane jako 2011-2012, a więc nie jest tak źle - mapy, których używam są na prawdę bardzo dokładne, a navi u mnie chodzi bardzo płynie. Faktycznie nie ma tych wszystkich wodotrysków typu ostrzeżenia przekroczenia prędkości, informacja o sygnalizacji świetlnej, nr-ów słupków czy wspomagania pasów ruchu, ale jako podstawowe narzędzie, jak dla mnie jest ok - kilka razy z niej korzystałem i nigdy nie było żadnego problemuMam w telefonie zarówno AutoMapę jak i IGO, ale w czasie jazdy wystarcza mi w zupełności ta oryginalna plus czasami SpeedAlarm
![]()
Mam podobne zdanie, kilka razy korzystałem.
Dojechałem do celu pod wskazany adres.
Wodotryski jakoś mnie nie kręcą, ważne że spełnia swoją funkcje.