Ja myślę że lepiej będą wyglądały oryginalneTe wieją wiochą trochę... Ale są gusta i guściki
![]()
Ja myślę że lepiej będą wyglądały oryginalneTe wieją wiochą trochę... Ale są gusta i guściki
![]()
Co kto lubi - dla mnie wioska
Pytanie czy dobrze by się to wogóle trzymało, skoro ciasna nakładka z gumy spada, to tym malutkim śrubeczkom też nie wróżę sukcesów![]()
Jakoś nie przekonują mnie te zaczepy. Dość słabo to wygląda. Już nawet nie wspomnę o wyglądzie. Szczerze mówiąc nawet nie potrafię sobie wyobrazić tych nakładek w alfie. Ja bym zdecydowanie postawił na oryginalne.
Szukacie na allegro nakładek a na misiowe nie wpadliście? Są tez na allegro:
http://allegro.pl/nakladki-podstopni...422623718.html
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Te już zdecydowanie lepsze. Wyglądają bardzo stylowo. Tylko chyba lepiej wyglądem komponują się z wnętrzem 159 niż 147. Jak ktoś je ma w swojej 147 to chętnie zobaczę fotki![]()
Na forum są tematy dotyczące tych nakładek - w 147 jeszcze ich nie widziałem bo chyba nie były oferowane ale myślę że mogą być ciekawą alternatywą.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
No to wygląda naprawdę porządnie. Oryginały 300zł, tu ma się podobne za 1/3 ceny![]()
ja chce podstopnicę do 147 od misia![]()
W sumie jak za gumowe nakładki tylko na hamulec i sprzegło wychodzi prawie 40zł na portalu aukcyjnym, to komplet z podstopnicą i nakładką na pedał gazu wykonaną ze stali za 110zł nie wygląda tak źle![]()