Nie zaznaczone "bezwypadkowy", dodatkowo na przednich błotnikach design giugiaro naklejone w złym miejscu
Nie zaznaczone "bezwypadkowy", dodatkowo na przednich błotnikach design giugiaro naklejone w złym miejscu
Dzięki Wam za pomocNa razie muszę sprzedać swoją Hondę i będę gotowy na zakup 156
Niestety kupujący nie dostał kredytu i się rozmyślił na razie
![]()
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-spo...C24832403.html
A tu ? 2005r 120km? To już były te m-jety ale 8v ? Pokrywa silnika nie powinna inaczej wyglądać? Fotele bananowe boczki też a podłoga i schowek szare. Jak kierownica drewniana to gałka nie powinna być?
ad. chyba wszystko wskazuje na to że ten silnik to stara jednostka 115km. Były w ogóle 120km w 156?
Ostatnio edytowane przez maly_777 ; 20-06-2012 o 20:11
Pojawiła się nowa 156 na allegro (a może już była wcześniej). Możecie rzucić na nią fachowym okiem?
http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-C24845417.html
Ładna, Sportpack, niezniszczona, przebieg 1/2 tego co powinno być więc trzeba by się wpiąć FESem i sprawdzić, brak tylko ksenonów, ale pojechałbym obejrzeć, sprawdzić jak stuki w zawieszeniu, precyzja skrzyni biegów no i dynamika. Nie wiem tylko skąd te koła telefony 16" ze 166/GTV, przy obniżonym zawieszeniu trisytary 17" się proszą, więc może ktoś podmienił.
No koła to szczególiki... Zawsze mógł ktoś zmienić. Bardziej chodziło mi czy tak na pierwszy rzut oka nie ze szrotuPrzebieg rzeczywiście niskawy się wydaje. Chociaż ja w swoim 14letnim civic mam lekko ponad 200tys, Zależy ile kto jeździ.
Mało mi to mówi... Jestem tu nowy. To ktoś z tamtych okolic?
Wersja Sportpack, widać że jeszcze obniżona, więc koła nie pasują. Pamiętajmy że to auto sprowadzone i w dieselu a tam drogi troszkę inne i kilometry szybciej mijają (moja sportpack 3letnia miała 114kkm). Stan na zdjęciach BDB jak na ten rocznik, więc trzeba się przejechać.
Z alfami jest tak, że jak podejdziesz i przejedziesz się to wiesz od razu czy kupisz.
Tez ten przebieg zastanawiający. Niestety w naszym kraju kupujący najpierw na to patrzą, a później na resztę i stąd to całe kręcenie. Wbijali by do dowodów rej i byłby spokój. Dzięki