Odpiecie aku resetuje duzo roznych systemow, moze akurat pomoze. Nie wiem czy karta kodowa nie sluzy tylko do pomocy w ASO... Moze w tym modelu tak to wymyslili.
Odpiecie aku resetuje duzo roznych systemow, moze akurat pomoze. Nie wiem czy karta kodowa nie sluzy tylko do pomocy w ASO... Moze w tym modelu tak to wymyslili.
Panowie szacun i wielkie podziękowania. Bałem się odpinania Aku bo ktoś mi wmówił że mogę stracić czipa i w ogóle kłopoty z softem auta.
Po odpięciu na 5 minutek włączyłem i wszystko działa!
Zapalił od kopa.
Jedyne to straciłem zbierane dane, teraz nikt mi nie uwierzy, że od około 5000km miałem średnią spalania 7,2 l/100
Jeszcze raz wszystkim DZIĘKUJĘ
Mario
a nie przesadzaj ze nikt Ci nie uwierzy.Cale szczescie ze pomoglo i palisz suczke.A kto Ci takiech pierdol naopowiadal??I paliwo Ci jeszcze z baku wyparuje jak odepniesz aku.Tak na marginesie jutro jestem u Tomka w KRK wiec moze wpadniesz na minispota??Pozdrawiam
witam koledzy czy komunikat który mi się wyświetla świadczy o tym uszkodzony transponder ma ktoś jakiś sposób.... kluczyk upadł mi moze to tez przyczyna ??
no może. Drugi kluczyk działa ?
posiadam tylko jeden egzemplarz
Daj kluczyk do jakiegos elektronika aby Ci poprawili luty. Od upadku gdzieś brakuje styku.
Wysłane z mojego GT-I8190 za pomocą Tapatalk 4