Cały myk to wyczuć te zaczepy. W poliftowej pamiętaj że są jeszcze dwa od dołu..... Nie ma tego w manualu ani na zdjęciach. A tak na marginesie jak komuś nie jest potrzebny telefon to chętnie się zamienię ICSami.
Cały myk to wyczuć te zaczepy. W poliftowej pamiętaj że są jeszcze dwa od dołu..... Nie ma tego w manualu ani na zdjęciach. A tak na marginesie jak komuś nie jest potrzebny telefon to chętnie się zamienię ICSami.
hehdzięki
jeszcze się nie zabrałem za to... zawsze coś wypadnie... a lepiej mieć luźne popołudnie jak by co niż pół godziny...
dam znać jak się z tym uporam
pzdr
pomocyyy!!
jak juzw końcu mi sie udało to wszystko poodkręcać i powyciągać.... ekwilibrystyka śrubokrętowa masakryczna... to teraz nie mogę odpiąć wtyczki od klimy...
jak ta cholerną wtyczkę odpiąć???
jest tam jakiś dzynks który trzeba nacisnąć alboco?
nie mogę tego wyczaić, szarpanie nawet dość mocne nie skutkuje... a nie chce czegoś wyrwać urwać...
pomocy!
pzdr
kurde próbowałem ze wszystkich stron , od spodu tez....
dzyndzel do wciśnięcia powiadasz...?
hmm...
Ehh kurcze a może jednak z góry, tak patrząc na tę fotkę:
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...tml#post100937
Jakbym był w domu to bym poszedł do garażu i oblukał bo mam takiego jednego uwalonego ICSa. Ale będę dopiero jutro wieczorem.
Spoko, kombinuje kombinuje , może się uda jakoś
dzięki
Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
ni cholera nie chce to wyjść w żaden sposób
ze zdjęcia które pokazałaś wcześniej wynika że ma wyjść cały ten czarny element, który sięstyka z icsem bezpośrednio
dobrze kombinuję? czy jednak jakiś mniejszy kawałek czarnej wtyczki
Więc tak. Polift ma inną wtyczkę niż przedlift. Zawsze w aucie trzeba coś przycisnąć żeby tą wtyczkę wyciągnąć. Tak więc szukaj aż znajdziesz. Jeżeli chodzi o panel klimy to jest on demontowalny od ICSa. Jest na dwóch "wycięciach szynowych" z zatrzaskami na końcu. Niestety czasem da się go ściągnąć dopiero po wyciągnięciu ICSa. Ponieważ tak mocno siedzi że trzeba te zatrzaski od tyłu podważyć. A nie da się jak nie wyciągniesz całości. Tylko cierpliwość Ci pomoże.