Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
A może jakiś słup przewrócił się na auto które było zaparkowane(nie strzelone poduszki)
Slup zahaczylby o szybe i dach, tutaj tylko zderzak i maska.
Czy tylko ja mam wrażenie, że w aucie wymieniono części na uszkodzone, aby przewieźć je przez granicę za podatkowy bezcen jako pojazd po kasacji, natomiast problem warunkujący cenę leży zupełnie gdzie indziej?
Tylko Ty, przecież to bezsensu![]()
Ot takie moje radosne dywagacje :E Po kilku miesiącach spędzonych na lokalnych komisach nie takie rzeczy widziałem.
Miałoby to sens (choć wydaje mi się to mało prawdopodobne) gdyby to było 2.4, bo akcyza jest wtedy wysoka.
Opcja jest jeszcze inna - ktoś to zaczął robić dla siebie, ale z czasem wyszło, że nie na blachach się skończy, bo auto jest zakatowaną studnią bez dna i teraz chce puścić możliwie najszybciej komuś. No ale trudno gdybać, trzebaby się Belli przyjrzeć na żywo.
- - - Updated - - -
EDIT: Tak patrzę na tą maskę, po zdarciu lakieru wygląda jakby wgniótł ją ciężki, poziomy przedmiot. Coś mi się wydaje, że koleś wjechał w jakąś "czerwoną chorągiewkę" - przyczepkę wiozącą długie przedmioty.
A te sreberko pod pokrywą silnika przy turbo nie jest pogniecione, bo jeżeli tak to po linii powinny być chłodnice rozwalone a tu nic, poza tym Airbag kierowcy w 159 tak odstaje??????????
Zobaczyłem fotki oryginału i sreberko w porząsiu, ale coś za chłodnicami dziwnie kabelki i plastiki wydaja się być połamane, ja bym był bardzo ostrożny w stosunku do tego auta
Ostatnio edytowane przez kylo1986 ; 21-07-2012 o 20:54
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]