a więc dzisiaj odebrałem ten schoweczek i od razu go zamontowałem. Pasuje bardzo dobrze, nie idealnie bo u góry mógłby mieć większy łuk, żeby ładnie się schować w wyprofilowaniu w podsufitce ale wg mnie jest bardzo dobrze. Wszystko co potrzebujemy do montażu to:
-schowek - nr części 0735398032
-2 gniazda gwintowane potrzebne do wsadzenia w otwory w dachu
-2 wkręty
A z narzędzi to nożyk do tapet(aby wyciąć dziurę), igła(aby zlokalizować otwory bez potrzeby ściągania podsufitki) i śrubokręt.
Dla niedowiarków, że pasuje rozstaw otworów zdjęcie porównawcze:
![]()
No i schowek po zamontowaniu:
I w końcu mam z głowy problem latających po całym samochodzie okularów słonecznych 8)
Mam nadzieję, że komuś się przyda to info.
Też muszę pomyśleć o czymś takim bo również brakuje mi miejsca na okulary przeciwsłoneczne.
Jak głęboki jest ten schowek? Wejdą bez problemu? Bo np. w Mitsubishi L200 w schowku w podsufitce mi się nie mieściły...
Schowek z Opla o którym pisałem pasuje zdecydowanie lepiej , i w środku jest flokowany ,w sumie ten też nie jest zły lepszy taki niż wcale.
Z której Corsy dokładnie ten schowek?Schowek z Opla o którym pisałem pasuje zdecydowanie lepiej , i w środku jest flokowany ,w sumie ten też nie jest zły lepszy taki niż wcale.
Faktycznie ten od Opla lepiej by pasował bo ma większy łuk. Gdybym tylko o tym wcześniej wiedział![]()