Ja mam radio z Navigator (1sze aukcja) i ciężko mi określić czy dobrze gra. Faktem są uszkodzone linie i mam kreski szt 4 na ekranie. Ogólnie nawigacja do dupy (w porównaniu z tym co mam na androidzie) , być może kiedyś z niej skorzystam :p
Ja mam radio z Navigator (1sze aukcja) i ciężko mi określić czy dobrze gra. Faktem są uszkodzone linie i mam kreski szt 4 na ekranie. Ogólnie nawigacja do dupy (w porównaniu z tym co mam na androidzie) , być może kiedyś z niej skorzystam :p
Ja mam najnowszą wersję travelpilota i do łeby zaprowadziła mnie idealnie, bez zbędnego gadania.
Co do map na androida, to jeszcze sporo czasu upłynie zanim będą tak samo funkcjonalne jak były np. na windowsa mobile, czy win. ce.
@kusior007 , co Ty gadasz? co masz do automapy, sygica (aury), navigona i wielu wielu zaawansowanych, personalizowanych programów nawigacyjnych na Androida?
A co do piktogramowej mapy w Navigatorze w 156 - na najnowszej mapie '11/'12 idealnie spełnia swoją funkcję. Wiadomo, mapy/trasy nie podejrzymy, ale strzałeczki trafnie wskazują cel i można jej zaufać. Sprawdzone na trasie Kraków-Jastarnia na raz z najnowszą Automapą na androidzie.
Kolego jak testowałeś może wersje beta 1 automapy na andku , która w 40 minut nagrzewała Ci telefon i wyładowywała baterię?
Na androida najlepsza to była/jest jak narazie map map.
Moje zdanie jest takie, że jeszcze dużo czasu minie, nim programy na androida (bo mapy są już dość dobre) będą tak dobre jak na windowsa mobile- chodzi głownie o możliwość planowanie podróży przez punkty, z tego co wiem to tylko map map takie coś ma, nie liczę automapy, bo nie ma jeszcze wersji finalnej.
Żaden program na androida nie doścignie i tak garmina mobile, a z tego co wiem to na tą platformę go na bank nie będzie.
I to jest tylko mój punkt widzenia, robię w roku ok 40 tys.km, większość z navi, więc jakieś tam porównanie mam...
Jeśli zależy Ci na jakości dźwięku i funkcjonalności radia to proponuje wymienić oryginalne na coś lepszego, ja używam clariona na Allegro można kupić przejscowke do podłączenia pod sterowanie z kierownicy koszt około 200 pln. Zależy tez oczywiście ile na to chcesz wydać i czego oczekujesz.