Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Temat: 156 FL radio fabryczne czy tez nie?

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar jaboleq
    Mieszka w
    Tychy
    Auto
    AR 156 SW 1.9 16V powered by @sdero

Domyślnie

Ja mam radio z Navigator (1sze aukcja) i ciężko mi określić czy dobrze gra. Faktem są uszkodzone linie i mam kreski szt 4 na ekranie. Ogólnie nawigacja do dupy (w porównaniu z tym co mam na androidzie) , być może kiedyś z niej skorzystam :p
    ::::::: I am IN LOVE with trance! ::::::: Moja włoszka :::::::

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kusior007
    Mieszka w
    Szadek, Poland
    Auto
    AR 156 SW FL 1,9 jtd 16v m-jet.

Domyślnie

Ja mam najnowszą wersję travelpilota i do łeby zaprowadziła mnie idealnie, bez zbędnego gadania.
    Co do map na androida, to jeszcze sporo czasu upłynie zanim będą tak samo funkcjonalne jak były np. na windowsa mobile, czy win. ce.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar Huber
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    156 SW FL 1,9JTD 16V

Domyślnie

@kusior007 , co Ty gadasz? co masz do automapy, sygica (aury), navigona i wielu wielu zaawansowanych, personalizowanych programów nawigacyjnych na Androida?

A co do piktogramowej mapy w Navigatorze w 156 - na najnowszej mapie '11/'12 idealnie spełnia swoją funkcję. Wiadomo, mapy/trasy nie podejrzymy, ale strzałeczki trafnie wskazują cel i można jej zaufać. Sprawdzone na trasie Kraków-Jastarnia na raz z najnowszą Automapą na androidzie.

Użytkownik Alfa i Omega Avatar kusior007
    Mieszka w
    Szadek, Poland
    Auto
    AR 156 SW FL 1,9 jtd 16v m-jet.

Domyślnie

Cytat Napisał Qrvich Zobacz post
    @kusior007 , co Ty gadasz? co masz do automapy, sygica (aury), navigona i wielu wielu zaawansowanych, personalizowanych programów nawigacyjnych na Androida?

A co do piktogramowej mapy w Navigatorze w 156 - na najnowszej mapie '11/'12 idealnie spełnia swoją funkcję. Wiadomo, mapy/trasy nie podejrzymy, ale strzałeczki trafnie wskazują cel i można jej zaufać. Sprawdzone na trasie Kraków-Jastarnia na raz z najnowszą Automapą na androidzie.

Kolego jak testowałeś może wersje beta 1 automapy na andku , która w 40 minut nagrzewała Ci telefon i wyładowywała baterię?
    Na androida najlepsza to była/jest jak narazie map map.
    Moje zdanie jest takie, że jeszcze dużo czasu minie, nim programy na androida (bo mapy są już dość dobre) będą tak dobre jak na windowsa mobile- chodzi głownie o możliwość planowanie podróży przez punkty, z tego co wiem to tylko map map takie coś ma, nie liczę automapy, bo nie ma jeszcze wersji finalnej.
    Żaden program na androida nie doścignie i tak garmina mobile, a z tego co wiem to na tą platformę go na bank nie będzie.
    I to jest tylko mój punkt widzenia, robię w roku ok 40 tys.km, większość z navi, więc jakieś tam porównanie mam...

Lookas156
    Gość

Domyślnie

Jeśli zależy Ci na jakości dźwięku i funkcjonalności radia to proponuje wymienić oryginalne na coś lepszego, ja używam clariona na Allegro można kupić przejscowke do podłączenia pod sterowanie z kierownicy koszt około 200 pln. Zależy tez oczywiście ile na to chcesz wydać i czego oczekujesz.

Użytkownik Embrion
    Auto
    Alfa Romeo 156 sportwagon

Domyślnie

Cytat Napisał odrobina156 Zobacz post
    Takie radio jak na 2-im zdjęciu miałem w swojej belli jak ją kupiłem NIestety radio padło, nikt nie potrafi go naprawić dlatego założyłem zwykłe standardowe radio fabryczne na CD;/
    U mnie udalo sie podlonczyc radio nie oryginalne ale szybko przestalo dzialac
    Jak cos mam do sprzedania oryg z 156 w malej cenie jest teraz na allegro
    ..