Ja kupiłem siłownik SLAVE na www.nowyelektronik.pl w katowicach. Ty do drzwi kierowcy bedziesz raczej potrzebował MASTER żeby sterował resztą siłowników. Siły uciągu niestety nie pamiętam
Ja kupiłem siłownik SLAVE na www.nowyelektronik.pl w katowicach. Ty do drzwi kierowcy bedziesz raczej potrzebował MASTER żeby sterował resztą siłowników. Siły uciągu niestety nie pamiętam
Ok wielkie dzięki!
Panowie rozumiem , że aby dostać się do tego siłownika nie trzeba demontować zamka z drzwi i znajduje się on grzieś w widocznym miejscu? Powiem szczerze, że z racji dostępu do samego zamka odkłądam i odkłądam naprawe tego cholerstwa, ale za te pieniadze to sie za to zabiore.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 24-08-2012 o 22:10
[C
oki dzieki ze wkoncu ktos sie tym zainteresowal. jakby ktos zlpal jeszcze jakis pomysl na zamek to niech dopisze
"fackamaka" - dzieki bardzo
Witam, czas odświerzyć stary temat... czy ktoś pamieta lub ma dokumentacje techniczna do rozpiski kabli od sterowania zamka w drzwiach, Chce podlaczyć uniwersalne sterowniki w drzwiach(padły 3 zamki) Dla ułatwienia podam kolory kabli:
drzwi tył: szaro-zielony , żółto-czarny, fioletowo-czarny i zielony
drzwi przód kierowca: biało-zielony, kremowo-zielony, żółto-czarny i czarny + mała wtyczka żółty i ciemno zielono żółty(za co odpowiada ta wtyczka mała)
Pozdrawiam.
- - - Updated - - -
kabelki już ogarnięte, prosze tylko o informacje jak podłączyliście silownik slave (czy do 2 kabli od sterowania czy inna kombinacja z chwilowym sygnałem)