Kurcze K@rdi4N zapomniałem na śmierć,że wysłałeś mi PW z pytaniem o zdjęciaa one tutaj już parę ładnych dni wiszą
Mam nadzieję,że się nie gniewasz;P Na marginesie... mam już naklejki do odbioru
![]()
Kurcze K@rdi4N zapomniałem na śmierć,że wysłałeś mi PW z pytaniem o zdjęciaa one tutaj już parę ładnych dni wiszą
Mam nadzieję,że się nie gniewasz;P Na marginesie... mam już naklejki do odbioru
![]()
Gniewam i to bardzo...![]()
Więc ile za te naklejki wyszło ? ;p
Nie będziesz koło mnie przejeżdżał ? ;P
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
a dla mnie naklejeczki![]()
Rob_146/1,6 T.S nic się nie martw...Nie zapomniałem o Tobie. Mam zestawy dla wszystkich, którzy byli zainteresowani, więc albo na spocie albo na SCP będziemy kleić szybyPozdr!
będziesz w ten czwartek na 3 stawach? jedziemy razem?
Na tak postawione pytanie mozliwa jest tylko jedna odpowiedzJedziemy
![]()
Kwachu wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia - oby cie baba nie lała i przy garach nie trzymała... Nie sledziłem tematu i żałuje ,że mnie nie było.... Na spocie zrobisz poprawiny to odrobimy
![]()
Dziekujemy bardzo!!! Jak narazie sie bronie i nie dostaje po gebie
- - - Updated - - -
Micorl jakie naklejki?? Ja tez chce![]()
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Naklejeczki na szybę z logo Alfaholików oraz taka fajna z Eco Driving...Może widziałeś u mnie na szybie...Wychodzi na to, że wszyscy "orszakowcy" już takie mająDla Ciebie też się znajdzie, chociaż logo Alfaholików już masz na Belli
![]()