Kto nie był niech żałuje. Miła fajna atmosfera
P.S wachy starczyło nawet do D.G![]()
Czyli nie było tak źle, ale to pewnie dlatego, że tak jak mówiłeś do D.G miałeś z górki
Pozdr!
Kolejny orszak, w którym nie mogłem brać udziału, szkoda :/. Najlepszego!!!
Chcielismy wam wszystkim goraco podziekowac za przybycie!! Bylo zajebiscie.A te blokowanie na trasie bylo hardkoroweJeszcze raz bardzo Wam dziekujemy! Jak bedziemy miec jakies fotki to wrzucimy,i Wy tez wrzucajcie jak macie;_) Pozdrawiamy!!
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson
Blokowanie na trasie było moim "autorskim" pomysłem i cieszę się, że sie podobało...Nie ma nic przyjemniejszego dla oka jak parę Alf blisko siebie w "pełnym galopie"...Jak masz kontakt (a pewnie masz) to jeden ze strażaków jadących przed nami robił fotki właśnie w momencie "blokowania". Fajnie by było się do tych fotek dogrzebać...
Przecież jest cudzysłów więc wiadomo o co chodziA z tym realem to wiem, że tak zrobiłeś, bo sam Cię później wpusciłem przed siebie ha ha
Reasumując akcja na trasie była udana i fajnie to wyszło
![]()
szkoda że światła nie zmieniały się na zielone na czas przejazdu![]()
Aaa ja czekam na zdjęcia w tamtym temacie o orszaku![]()
Miło było : )
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"