U mnie również jest problem z trzeszczącym radiem przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby. czesany czy możesz napisać jak się obchodzić z tym klejem tzn jak to dokładnie naprawić tą przerwaną ścieżkę?
U mnie również jest problem z trzeszczącym radiem przy włączonym ogrzewaniu tylnej szyby. czesany czy możesz napisać jak się obchodzić z tym klejem tzn jak to dokładnie naprawić tą przerwaną ścieżkę?
Ogrzewanie tylniej normalnie jest
kupujesz pastę/klej/lakier przewodzący ( czy jak to sobie tam nazwą ), odtłuszczasz miejsce przerwy , nanosisz warstwę ( malujesz kreskę ) w miejsce gdzie brak grzania , czekasz aż wyschnie
koniec
http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=0
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
Ok sprawdze
W życiu bym nie pomyślał, że tam z tyłu tych kratek idzie jakiś nawiew, przecież dla szyby tylnej jest to ogrzewanie, ale jak kto woli) W sumie to nie sprawdzałem czy tam cos wieje
![]()
Bo tam nic nie wieje.
Ale Rozrabia
156 1.8 TS SW 2000r LPG Stag
Blue cosmo
bo to raczej wywiew jest... gdzieś powietrze z kabiny musi uchodzić... do bagażnika, a stamtąd chyba do nadkoli jakieś kratki prowadzą, ale nie jestem pewien, czy nie mylę ze swoim poprzednim pojazdem - lancią, ja mam taki wywietrznik w podłodze obok zapasu, ale do chyba dodatkowy - ze względu na lpg. A z radiem mam podobny problem, a jedna sciezka nie dziala i mówicie ze jak ją naprawie to przestanie trzeszczec? Niebywałe...