Cóż dla mnie znaczenie miałoby takie, że skoro gość kręci przebieg, to w samochodzie mogę się natknąć jeszcze na masę innych niespodzianek, które sprzedawca przede mną ukrył.
Cóż dla mnie znaczenie miałoby takie, że skoro gość kręci przebieg, to w samochodzie mogę się natknąć jeszcze na masę innych niespodzianek, które sprzedawca przede mną ukrył.
No i się natkniesz. Trzeba zejść na ziemię. Poza tym oglądałem kilka dni temu 156 z przebiegiem niby 150 tys, przy czym wnętrze było znacznie bardziej zmęczone niż w mojej, która ma na liczniku 210 (a ile faktycznie to nie wiem). Szczerze jednak wątpię, żeby Pan, który auto sprzedaje cokolwiek cofnął. Stało się to pewnie sporo wcześniej.
Mnie się tez potwornie nie podoba to, że handlarze kombinują, oszukują itd. Całe szczęście większość z nich nie potrafi tego robić w taki sposób, żeby być wiarygodnymi.
166 2.4 JTD '00 - była
164 2.0 V6 TB '91 - była
156 1.9 JTDm '04 - już nie
156 1.8 TS '00 - juz nie ma
164 2.0 V6 TB '93 - jest
Spider 2.0 TS '01 - w dobrych rękach
MIlano Verde 3.0 '87 - Ha!
Do tego Golf 7, 2xRenault 16, Pontiac Executive, Fiat 127 Sport, 2xMaserati Biturbo, 2xGeo Storm, Mini Classic 35, Datsun Violet, Fiat 124 Spider...