Panie najzwyklejszy odmrażacz w atomizerze i przedłużysz życie szyba jak i wycieraczek. Ja zrezygnowałem z tych skrobaczek, bo szkoda mi szyb.
Panie najzwyklejszy odmrażacz w atomizerze i przedłużysz życie szyba jak i wycieraczek. Ja zrezygnowałem z tych skrobaczek, bo szkoda mi szyb.
Najlepszy patent to kawałek folii/koca/kartonu położony na szybie.
Ja osobiście używam kawałka folii która kłade na szybie i przyciskam ją dzrwiami żeby nie odfruneła... Rano wstaje odpalam auto, sciągam folie i jade...
Proste i genialne. Te wszystkie psikadełka nic nie daja.
[C
psikadło i odmrażacz - 2 proste i genialne rozwiazania bez skrobania !
Chlustanie gorącą wodą z wiadra, machnięcie kilka razy gumowym ściągaczem i załatwione.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest
A szyba ci nie pęknie?
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
kartonu nie używam, odmrażacz? zależy jaki. miałem od K2 to zostawiał tłuszcz na szybie choć pachniał mandarynkowomam jakiś inny i daje radę więc zostaje. zaaplikowałem niewidzialną wycieraczkę a ona podobno pomaga usuwać szybciej szron i lód bo wodę odpycha skubana już przy 55km/h
o wrzątku słyszałem że dobrze albo źle, ogólnie nie chce mi się codziennie biegać z 3 piętra z czajnikiem![]()
w pogromcach mitów widziałem takie bezinwazyjne odmrażanie- stawiasz namiot nad autem, przestrzeń wypełniasz gazem i podpalaszalbo denaturat na szybę i zapalniczka
![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]