Aaaa to przepraszam nie skumalem![]()
Aaaa to przepraszam nie skumalem![]()
Oryginalna centralka na pewno została, domontowany został drugi moduł http://moto.allegro.pl/markowy-stero...687184436.html i na tym teraz otwieram. Będzie jakiś problem z demontażem? Jeżeli tak to podjadę do warsztatu tam gdzie montowałem żeby mi to ściągnęli ale najpierw muszę skołować drugi kluczyk. Kartę kodową miałem.
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 16-10-2012 o 18:34
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
No to jak jeszcze masz to wszystko da się zrobić![]()
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Chyba, że od kupna już w belli nie było. Wiecie jak wygląda ten moduł do centralki i gdzie się znajduje? Sprawdził bym najpierw dla pewności czy jest.
Tu liczy się styl, osiągi i liczne ciągnące się za autem spojrzenia przechodniów.. Praktyczny nudny samochód może mieć prawie każdy.. Alfe tylko wybrani
Z tym nie pomogę bo aż tak daleko się w temat nie zagłębiałem. Ale wątpię żeby ktoś wywalił centralkę nie wstawiając niczego innego.
Też mi się tak wydaje. Teraz nic tylko się tym zająć![]()
Wielkie dzięki za pomoc.
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 17-10-2012 o 08:22
Jeszcze jedno pytanie, jak kupie nowy kluczyk z 3 przyciskami to muszę zamienić pastylkę immo z mojego pilota czy da się to jakoś zaprogramować w nowym żeby auto można było zapalić? Ten kluczyk co mam zostawiłbym sobie jako zapasowy a nowy pilot byłby na co dzień.
Ostatnio edytowane przez AdiUssj ; 17-10-2012 o 10:44
Dorobienie pastylki to największy problem i kłopot. Zaprogramować się da ale sam tego nie zrobisz. Poza tym musiałbyś jeszcze kupić czysty grot i go wyfrezować.
Z tego jak dobrze pamiętam są dwa rodzaje pilotów. Jeśli zle mówię niech mnie ktoś poprawi. Są swą rodzaje pilotów. Z dioda i bez diody. Pilot bez immo ma na płytce i swego czasu był problem z zaprogramowaniem tego, chyba że coś zmieniło. Pilot z dioda, nie ma immo na płytce, tylko potrzebujesz pastylke immo. I to sie da zaprogramować. Tak jak napisalem kiedyś o tym czytałem na forum i nie wiem czy dobrze pamiętam. Podejrzewam że kolega drift-r mnie poprawi bo pamiętam że zabierał głos w temacie. Kolega bubu321 gryzl temat dorabiania klucza. Musialbys poszukac tematu na forum.
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 17-10-2012 o 10:52