Śmietnik śmietnikiem... Moderatora sprawa.
Ale żeby w 7 z 9 postów zwracać uwagę i odbijać piłeczkę... Jak dla mnie też śmietnik.
Śmietnik śmietnikiem... Moderatora sprawa.
Ale żeby w 7 z 9 postów zwracać uwagę i odbijać piłeczkę... Jak dla mnie też śmietnik.
To też moderator może posprzątać.
P.S. Nie drapać się
P.S. 2 - swego czasu interesowałem się poliuretanami i rzeczywiście tych tematów jest już kilka a zakładanie nowego powoduje tylko większe utrudnienie dla osoby chcącej czegoś na ten temat się dowiedzieć. Więc może lepiej jakiś temat odświeżyć niż zakładać kolejny bo tematy na forum w większości już były przerabiane a coraz częściej zdarza się dublowanie. Czasem takie tematy potrafią być prawie jeden pod drugim.
Ostatnio edytowane przez drift-r ; 31-10-2012 o 22:22
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Czytałem inne tematy, twoje posty też, ale nie chciałem się opierać tylko na twoich doświadczeniach.
Dziwne że jedni potrafią pomóc i odpowiedzieć a inni tylko krytykować i podkreślać że na pewno osoba
pytająca nie użyła opcji szukaj.
Jeśli tak bardzo wkurza Cie to że nie odgrzałem starych tzw kotletów i stworzyłem nowy temat,
to zostań administratorem i dawaj bany takim jak ja.
Mało osób słyszało o poliuretanach i kupuje chińskie wahacze co później widać po postach typu "coś mi trzaska pomóżcie"
Takich tematów jest multum, a jak ja stworze temat dotyczący porad kupna trwałego zawieszenia - spinasz się i krytykujesz!