Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Temat: [166] Jak na twardo podpiąć mp3 do ICS-a

vampirrr
    Gość

Domyślnie

@Marcin166

No spoko, czytałem o tym właśnie na forum i był odnośnik do schematu, ale odnośnik nie działał, jeśli chodzi o mnie, to najlepszym rozwiązaniem będzie właśnie podpięcie mp3 pod przycisk AM, ale jak mamy, to zrobić bez schematu?

PS. wydaje mi sie, że przydało, by się zrobić jakieś faq na ten temat jak już sie uporamy, przynajmniej jeśli chodzi o mnie, to ja coś takiego naskrobie.

adriano166
    Gość

Domyślnie

Też jestem zainteresowany tematem DVD....... Wiec cromik[/b]??

cromik
    Gość

Domyślnie

Co potrzebujecie dokładnie wiedzieć z tym DVD ??

gryzli74
    Gość

Domyślnie

Najlepiej jakbyś dał jakiś schemat gdzie się wpiąć czy jak podłączyć odtwarzacz dvd i jak je później odtwarzać na ICSie...

vampirrr
    Gość

Domyślnie

Noooo, cromik skrobnij coś, albo ja jak będe w zg, to mi pokażesz. Ale w sumie, mi się wydaje, ze lepiej zrobić wyprowadzenie pod mp3 z przycisku AM.

Mistiq
    Gość

Domyślnie

Ja kupiłem ponad pół roku temu na allegro Loudlinka i mp3 śmigaja jak trzeba z Karty SD wystarczy podpiać pod oryginalną wtyczke włożyć karte sd z mp3 które oczywiście wgrywa się na ta karte odpowiednim programem ktry jest do ściągnięcia Pozdrawiam Łukasz

vampirrr
    Gość

Domyślnie

Na allegro można mieć tego LoudLink-a za 680zł, lekko przeginają z ceną 8)))
    LoudLink na allegro

A na stronce dystrybutora kosztuje 156 euro, tyci mniej
    LoudLink u dystrybutora

Może zrzuta, co Panowie?
    Wyjdzie taniej pewnie...

Mistiq
    Gość

Domyślnie

Ja dałem poniżej 500 zł tam doliczał sobie za karte sd ja kupiłem 4 Gb za 30 zł i śmiga a markowy kongston mi nei chciał chodzić Wolałem wydac 500 i miec mp3 niż dac 700 za urzywana zmieniarke którą mam uszkodzona 2 małe kóleczka zebate do zrobienia jeśli ktoś ma możliwośc załatwienia tych kółeczek to możemy rozmawiać ewentualnie moge sprzedac tą zmieniarke Pozdrawiam

Użytkownik Maniak resoraków Avatar b-ski
    Mieszka w
    PiotrkĂłw Trybunalski, Poland
    Auto
    Bella 166 2,4jtd Millenium

Domyślnie

Dla mnie ten Loudlink był by fajną sprawą gdyby można go było podpiąć opcjonalnie oprócz zmieniarki tak to lipa. Bo co to za limuzyna w której nie ma odtwarzacza cd, dajmy na ten przykład, że kolega przychodzi z fajnymi utwórkami na cd a tu znok, no sory ale ja tu nie mam odtwarzacza cd buuu. Moim zdaniem lepszym i tańszym wyjściem było by dostosowanie radia do wejścia aux aby można było podłączyć mp3, ipoda itp. No chyba, że jest opcja podłączenia DVD ale z tego co czytałem na tym forum jest to dosyć skomplikowane, ale nie powiem, że chętnie bym przestudiował taki schemacik podłączenia Pozdrawiam wszystkich.

vampirrr
    Gość

Domyślnie

Noo loudlink stanowczo za drogo wychodzi, ale kolego b-ski, to Ty chyba lekko przesadzasz pisząc o tym CD
    DVD to jest lepsze rozwiązanie, no ale, wyjśćie aux jest chyba najlepszym wyjściem, tyle, że się powtarzam i chyba będę musiał sam znaleźć rozwiązanie i zamieścić na forum 8)
    Pasowało by Wam nie??