Przeleciałem forum, obczytałem kilkanaście wątków, ale się nie dowiedziałem w końcu jak to zrobić. Pomożecie?
Odtwarzacza CD nie trawie... Jak wpiąć tą cholerną mp3. Macie schemat może?
Przeleciałem forum, obczytałem kilkanaście wątków, ale się nie dowiedziałem w końcu jak to zrobić. Pomożecie?
Odtwarzacza CD nie trawie... Jak wpiąć tą cholerną mp3. Macie schemat może?
Możesz na przykład odpiąć zmieniarkę i podłączyć mp3 do tego potrzebował będziesz kabla mały jack 2x rca . Ale niestety nie masz żadnego sterowania mp3, nie wiem czy coś takiego Cię satysfakcjonuje. Możesz też zastosować transmiter lub w ostateczności kasetę adapter.
albo kupisz LOUDLINKa i będziesz miał to wszystko pod przyciskiem CD a mp3 będziesz miał na kartach SD
albo musisz sobie zakupić transmiter FM lub kasetę z podłączeniem do mp3
Albo podpinasz DVD, które "czyta" MP3![]()
Ooo w końcu, dzięki za odpowiedzi. Gdzieś czytałem na forum, że można podpiąć mp3 pod przycisk AM, słyszeliście coś o tym?
@cromik
No ale jak ze sterowaniem w tym DVD?
DVD obsługujesz pilocikiem. Jednym przyciskiem włączasz sprzęt i reszte z pilota robisz.
P.S. Te sąsiad a z Nowej Soli byś nie przyjechał??Pokazałbym Ci na żywo i spota w 3 166 byśmy zrobiliTwoja może jest srebrna??
![]()
Ty sąsiad, faktycznie, nie przykminiłem Cię, że Ty ze zgoory jesteś. Mój tel. 667411054, kolnij albo esa puść, ja się odezwę jak będę w zg.
Do zobaczyska.
Ps. tak, to ta srebrna... FNW14UN
Mam prośbę: ponieważ ostatnio dłubałem przy ICS-sie i mam go wyciągniętego, to może jest wśród ludzi którzy jadą na zlot jakaś osoba, która cokolwiek zna się na elektronice? Mam urządzenie Xcar Link do emulacji zmieniarki na mp3 i trzeba je podpiąć bezpośrednio do radia. Jeśli ktoś chciałby pokombinować czy da radę w 166 a zna się trochę na elektr. to niech weźmie podstawowe "przyrządy" (jakiś miernik, śrubokręty, itp.) i pobawimy się z podpięciem tego urządzenia.
P.S. Na zlocie jestem całą sobotę na lotnisku i chyba wieczorkiem też będę.
Mam prośbę: ponieważ ostatnio dłubałem przy ICS-sie i mam go wyciągniętego, to może jest wśród ludzi którzy jadą na zlot jakaś osoba, która cokolwiek zna się na elektronice? Mam urządzenie Xcar Link do emulacji zmieniarki na mp3 i trzeba je podpiąć bezpośrednio do radia. Jeśli ktoś chciałby pokombinować czy da radę w 166 a zna się trochę na elektr. to niech weźmie podstawowe "przyrządy" (jakiś miernik, śrubokręty, itp.) i pobawimy się z podpięciem tego urządzenia.
P.S. Na zlocie jestem całą sobotę na lotnisku i chyba wieczorkiem też będę.
Ej, no rozwiń temat jak się podłącza DVD...Napisał cromik
A jeśli chodzi o temat dotyczący mp3 to można zrobić tak, że elektryk przerobi ICSa w ten sposób, że pod przyciskiem AM będziesz miał odtwarzacz zewnętrzny mp3, ale niestety nie będziesz mógł go obsługiwać z pozycji ICS..