Ale ogólnie po zakupie np. nowej wystarczy starą wykręcić i nową bez problemowo można założyć, czy trzeba coś ustawiać ?
Ale ogólnie po zakupie np. nowej wystarczy starą wykręcić i nową bez problemowo można założyć, czy trzeba coś ustawiać ?
Ale nie raz są pewne różnice konstrukcyjne których nie widać gołym okiem,przy wymianie nie trzeba nic ustawiać.
- - - Updated - - -
Jeśli masz ochotę podaj ten vin.dam Ci te numery pomp żebyś wiedział czego szukać.
Dzięki bardzo, nr vin : ZAR93200000102654
Oki dobranoc do piątku.
Orientuje się ktoś z Was w jakich granicach powinna być cena takiej nowej pompki ?
Tak jak obiecałam już sprawdzam,chwilka.
Jeszcze raz dzięki , chciałem się tylko zorientować w cenach, bo w sklepie zaśpiewali 800 złza nową do 1,9 JTD 105 km - pokazałem im starą wymontowaną ...
Już mam nr.org to 60815996,uszczelka 55192351,zamienniki to MEAT&DORIA 91002,oraz PIERBURG 7.24806.06.0 w zależności od marży jaką mają sklepy nówka będzie kosztować przeszło 400 zł.montaż będzie prosty gdyż tam jest płetewka która wchodzi w wałek rozrządu nic skomplikowanego.
A myślałeś nad używką? Przecież na allegro to kupisz bez problemu.
[C
Po tych 800 zł , zacząłem szukać, jest troche ofert , ale którą wybrać, żeby pasowała ?