Dwa różne samochody od jednego koncernu w którym Lancia ma status luksusowej limuzyn a Alfa sportowego duch, eksploatacja Lancii będzie masakrycznie droga jeśli jakaś część ulegnie uszkodzeniu i jeszcze jedno jedni kochają jej wygląd inni nie nawidzą każdy ma jakieś swoje preferencje,Alfa 166 po FL moim zdaniem jest prześliczna i na pewno nie budzi tyle kontrowersji co wygląd Lancii.
- - - Updated - - -
My tylko możemy wyrazić swoje opinie Ty ostatecznie podejmiesz decyzje.

Odpowiedz z cytatem
Powiem tak. 166 w porównaniu do thesisa to jak golf 2 do 166
W thesisie jest ogrom elektroniki która niestety płata filgle bez przyczyny. Lecz rekompensuje to odczuciem luxusu wewnątrz i przyjemnością z jazdy. 166 mam w Dieslu podciągnięty na 178km natomiast thesisa mam 2.0 turbo z wirusem na 207 koni i Thesis odstaje przy prawie 30 konnej różnicy. Lancia jest cholernie ciężka i jest do odczuwalne w czasie prowadzenia. A części do thesisa. Hmmmmm. Drogie. bo w grę wchodzi praktycznie tylko Aso lub używane. Na allegro można kupić już za 18 tys z 2004-2005 roku Lecz są to śmieciowate egzemplarze. Ja za swoją z początku produkcji czyli 2002 roku dałem ponad 30koła. Lecz historia była tak udokumentowana że nie uważam że dałem drogo. Poprzednim właścicielem był dj C-bool
Kiedyś były znane jego piosenki teraz ucichł. A wracając do Thesisa, mam w 100% niebity egzemplarz dobrze serwisowany, zadbany, z małym przebiegiem a swoje cyrki ma. Wyświetla mi się komunikat o usterce samopoziomowania reflektorów a działa bez zarzutu. Pewnego razu świeciły się wszystkie dostępne poduskzi powietrzne. Komunikaty po kolei