Napisał
Dziaru
Generalnie fachowiec za rozebranie skrzyni złożenie jej też policzy , kwestia kolejna jak rozbierze a samochód ma swoje przejechane i będzie jakieś łożysko trzaśnięte zacznie się rozbieranie i skończy się na tym że zrobisz remont skrzyni zapłacisz z 2-3 tys ( jak dobrze pójdzie ).
Kolejna sprawa , znajdź mechanika który zacznie remontować skrzynię ? hahhahaha , może i się ktoś podejmie ale nikt CI nie da na to gwarancji ze założy i będzie cacy .
( mnie też się sypła skrzynia , chciałem sam to zrobić , za komplet łożysk do skrzyni ( nie ma zamienników tylko oryginały prawie 2 tys ) a dzie koła , widełki synchromizatory .
Potem kwestia częsci aby je sprowadzić , kolejny czas ( a wiadomo samochód zajmuje miejsce , które powinno zarabiać )
Zreszta pojedz do mechanika to sam CI powie to samo , i że jak chcesz coś robić to w bagażniku ma być na podmiankę bo chłop moze walczyć z nią cały tydzień , skasuje Cię jak za zborze , a Ty możesz nie wyjechać z garażu
Zaspawaj , zalej pojeździj sypnie się , załatw używaną . NIe wiem gdzieś ty znalazł skrzynię za 1,5tys , za 400zł kupisz na spokojnie
a na koniec powiem jak jeździ to ok czyli "nie ruszaj gó** jak nie śmierdzi " bo wiesz jak to czasem bywa .