Tak na marginesie... ciekawe czy oni w ogóle przed napisaniem artykułu wsiadają do tych samochodów...![]()
Tak na marginesie... ciekawe czy oni w ogóle przed napisaniem artykułu wsiadają do tych samochodów...![]()
Z Alfą jak z kobietą... Żyć trudno, a zabić szkoda
Otóż to
Stosunek Wyposażenie/Cena bije na głowy Niemiecką precyzję - nie ma o czym mówić.
Ale, ja już przestałem się przejmować przeciwnikami Alf. Niech sobie chwalą swoje Passaty, Mazdy, czy Toyoty - przecież maja najlepsze auta na świecie, ktoś musiał kupić te dziadowskie Alfy - padło na nas, pogódźmy się z tym - do zobaczenia rano u mechanika![]()
- przecież takie właśnie pierdoły powodują to że np mnie stać na dobrze wyposażone autko , z dobrym slinikiem , w dobrym roczniku za pieniądze które może starczyłyby na zakup tychże passatów itp o kilka lat starszych , bida edition i mnie to pasuje :-)
- - - Updated - - -
p.s.leon akurat nawet mnie się podobał taki ładny czarny I na ładnych alu potrafi dobrze wyglądać ( z zewnątrz :-) bo środek to już bida Panie no ale ogólnie daje radea cupra ? no wiadomo - ja bym chciał
Ja mam 184cm wzrostu i spokojnie się w fotelu mieściłem... Albo tam pracują sami niewysocy, albo w życiu w 147 nie siedzieli.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Ten Civic też jest całkiem fajnym autem. Wiem, bo trochę jeździłem benzynową wersją. Auto przemyślane, ale raczej nie sportowe jak alfa. Szczególnie tylne zawieszenie proste. Ale silnik 1.8 140 KM VTEC, całkiem całkiem w tym aucie![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Skoro większość populacji nie zgadza się z większością na tym forum że alfy są świetnymi autami, to niby czemu mieliby tak uważać dziennikarze?
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS