Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Temat: Alfa 159

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    jaworzno
    Auto
    AR Crosswagon '05 były: 145 1.6 TS 01'; 156 2.0 TS selespeed 99'

Domyślnie

czy ktoś może widział/sprawdzał/zna ten wózek?
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C27081075.html

sprawdzałem już VIN na forum, jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie, że przebieg będzie autentyczny, kwestia tylko wziąć na serwis i sprawdzić jak ma się od strony mechanicznej, ktoś już to zrobił i może coś powiedzieć na ten temat?

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał solberg Zobacz post
    ta na tablicach KSU 9L34 może mieć jakiś problem natury papierkowej albo coś z historią, już mówię po czym wnoszę

W środę rozmawiałem z chłopem, wszystko pięknie ładnie, powiedział mniej więcej jaka historia, stwierdził, że nie ma problemu z odwiedzeniem ASO, poprosiłem o nr VIN i tu chyba był kres rozmów z właścicielem. Powiedział, że za godzinę podeśle sms i od tej rozmowy cisza, nie odbiera telefonów, sms z prośbą o VIN też bez reakcji. Spróbowałem z innego telefonu, rozmowa toczy się, a po prośbie o VIN chłop zapada się pod ziemię.

Czy ktoś zaglądał może do komisu Paweł-CAR z Ostrzeszowa? Stoi tam kilka AR159? Coś możecie o tym powiedzieć?
    Paweł-CAR byłem tam kilka razy nigdy nie był nic ciekawego, dość mocno wysłużone mają samochody - nie tylko AR.

Cytat Napisał solberg Zobacz post
    czy ktoś może widział/sprawdzał/zna ten wózek?
    http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C27081075.html

sprawdzałem już VIN na forum, jestem skłonny zaryzykować stwierdzenie, że przebieg będzie autentyczny, kwestia tylko wziąć na serwis i sprawdzić jak ma się od strony mechanicznej, ktoś już to zrobił i może coś powiedzieć na ten temat?
    Brak oznaczeń bocznych daje już do myślenia.
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    jaworzno
    Auto
    AR Crosswagon '05 były: 145 1.6 TS 01'; 156 2.0 TS selespeed 99'

Domyślnie

dzięki za wskazówkę, chodzi o napisy giugaro tak? rozumiem że to może dać podstawy sądzić iż było coś z blachą robione, a najprawdopodobniej uprzednio zdrowo pogniecione ;d?

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia