Witaj![]()
Wrzuć jakieś foty, albo załóż osobny temat w dziale "Nasze Belle", to obejrzymy cacko
Do zobaczenia na jakimś spocie wiosnąWięcej tutaj: http://www.forum.alfaholicy.org/zach...sie_warto.html
Pozdrawiam
Wojtek
Co do uslugi tandem, osobiście jak wsiadam do samochodu włączam tryb samolotowy w komórce i wysiadając go wyłączam. (od kiedy mam nfc i smart tagi sonego jest to o wiele latwiejsze) Tak czy inaczej nie ma problemu i z kodami nic nie trzeba kombinowac.
Zdjęcia zrobię jak się pogoda unormuje - w sobotę umylem, to mi cały zamarzl, a teraz już znowu brudny ;-)
Z tym tandemem to coś radio nie bardzo gra z karta SIM. Dzwonić do mnie można, nawet smsa dostałem, ale jak wybieram numer to jest no connection. Na obu kartach, przy czym w telefonie obie działają ok. Przejdę się do t-mobile i wymienię na inne chyba.
Co do dwumasy masz racje, ze przy zwiększonym momencie szybciej moze sie zurzyc ale o ile sie nie mylę te 400 Nm masz przy gazie wcisnietym w podłogę. Więc jak bedziesz jeździć normalnie - nic sie nie stanie.
A w razie czego masz dodatkowa moc w zapasie. Ja bym sie nawet nie zastanawiał na twoim miejscu.
Podzielam zdanie kolegi.
To, że będzie większy moment wcale nie znaczy, że dwumas padnie szybciej. Wszystko w rękach kierowcy.
Są tacy, którzy na seryjnym sofcie upalą sprzęgło i dwumas klęknie bo po prostu jeździć nowoczesnym dieslem nie potrafią (sam się uczę)
Ważne jest by nie wciskać pedału gazu do podłogi od 1000 obr/min, a potencjał samochodu wykorzystwać umiejętnie.
O tym, że najważniejszą sprawą jest kto zrobi program, to mówić już chyba nie trzeba.
Pozdrawiam.
- Rafał