ceny takie same raczej za oba silniki z przewaga ze 2.4 ciut drozszy moze byc. OC drozsze w 2.4, reszta ta sama cena
ceny takie same raczej za oba silniki z przewaga ze 2.4 ciut drozszy moze byc. OC drozsze w 2.4, reszta ta sama cena
no to nic tylko brac 2,4 :twisted: ...a podatnosc na chip tuning taka sama? zakladajac przyrosty ok 25KM to czy w jakims silniku jest wieksze ryzyko nadmiernej eksploatacji?
nic tylko czekac na fundusze...
tego nie wiem z tuningowcami rozmawiaj, ale napewno jest wieksze ryzyko i trzeba bardziej na sprzeglo uwazac pewnie
generalnie 2,4jtd w zupelnosci mi wystarczy, ale dobrze miec swiadomosc ZAPASU drzemiacego w motorze swojej belli![]()
bierz 2.4Lepsza kultura silnika,zapas mocy. A za OC + NNW zapłaciłem 2 tygodnie temu 296 zł.............................w LINK 4
tak pewnie zrobie, chociaz nadal obstaje przy tym ze jakby mi sie trafila OKAZJA na 1,9 to wzialbym pewnie bez gadania...
mateusz87, ja moją 1,9 jtd przywiozłem z Holandii po trzech miesiącach szukania
wszystkie co oglądałem przebieg ponad 300 tyś mnie się udało 120 tyś przebiegu książka
serwisowa brana z serwisu alfy aby oszczędzić przyjechałem o własny siłach na tablicach i dowodzie i ubezpieczeniu kolegi tez 156 teraz mam przejechane 145 tyś i wymieniłem tylko czujnik wału szukaj dobrej maszyny ale nie w Polsce od handlarzy pozdrawiamkoszt auta po opłatach 15 900 zł
no wlasnie mam rodzine w niemczech pod granica z holandia, moze maja kogos znajomego...popytam. moze sam sie wybiore na swieta? nie wiem...pytanie czy taki wyjazd gwarantuje mi znalezienie samochodu?albo chociaz czy szanse sa DUZE? wydaje mi sie ze rynek holenderski jeszcze nie jest pelen oszustow, ale to tylko moje wyobrazenie![]()
to nawet nie jest kwestia oszustów,tam kupuje sie auto-diesla aby jeźdźić. Tak samo jak teraz u nas. Kiedyś w Polsce kupowali diesle bo paliwo było tańsze..Głównie z tego powodu.
więc o ile sam silnik wytrzyma spokojnie te 500 tys to musisz wiedzieć i pewnie wiesz,ze osprzęt już nie.
wlasnie gdzies czytalem ze na gieldach w Holandii 90% sprzedajacych to Polacy a 99% kupujacych to tez Polacy...wymowne :twisted: