Ja wymieniałem po zakupie gtv, bo nie świeciły (niedawno kupiona), a nie wiem kiedy wcześniej były wymieniane.
sie ma
Ja wymieniałem po zakupie gtv, bo nie świeciły (niedawno kupiona), a nie wiem kiedy wcześniej były wymieniane.
sie ma
Dzisiaj się zabrałem za konsolę i potrzebuję pomocy. Wszystko odkręciłem prócz tych nawiewów. Jak je ściągnąć żeby nie połamać? Wyciągnąłem na razie same kratki ale ten plastik nie idzie wyciągną. Czy trzeba to jakoś podważyć czy szarpać. Nie chce niczego połamać i zaraz szukać drugiego wlotu na allegro...
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Kolego poszukaj na forum mialem ten sam problemzmienialem zarowki
kratka nawiewu jest na zatrzaskac
musisz ja wyciagnac
za kratka sa bodajze 2 sruby, potem wyciagnij te pokretla
poprostu pociag do siebie za nimi ukaza sie 2 male srubki
![]()
Zdemontowac musisz tez ten dolny panel tam gdzie masz popielniczke itp bo tam tez sa dwie sruby![]()
A te kratki jak wyciagnales? Po prostu szarpales czy podwazales srubokretem. Sorry za takie banalne pytania ale nie chce tego uszkodzic. Bo jednak ceny do gtv i spidera sa duzo wyzsze niz ceny czesci do 156 :/
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Wiadomo kolego,
podważyłem śrubokrętem z góry i z dołu, trochę cierpliwości trzeba tylko nie nerwowo![]()
ja trochę uszkodziłem kokpit,ta guma się zdrapałaale niedługo będzie hydrografika na to to nie przejmuje się
![]()
Wlasnie. Nie chce uszkodzic kokpitu bo zaraz widac rysy jak na dloni. Postaram sie to zrobic delikatnie.
Mam chorobę zwaną ITALIA
obudowa kratki ma 4 zatrzaski w rogach, widac je jak wyjmiesz kratki, wystarczy lekko podwazyc je wkretakiem i pociagnąć całość do siebie
sciagnij sobie serwisowke, tam masz obrazkową odpowiedz na wiekszosc Twoich dzisiejszych pytań![]()