ja swoja nawet nie jechalem przed kupnem.... I sluzy mi dzielnie zjezdzajac europe i wyspy wzdluz i wszerz i odpukac nic jej nie jest![]()
ja swoja nawet nie jechalem przed kupnem.... I sluzy mi dzielnie zjezdzajac europe i wyspy wzdluz i wszerz i odpukac nic jej nie jest![]()
Alfamaniak156, okazję już miałeś i nie skorzystałeś![]()
FORZA ITALIA !
eeeee alfe kupiłeś ? po co przecież to się psuje i takie brzydkie :mrgreen: :mrgreen:
Ale za to teraz razem z dziewczyną będą się częściej widywać i spędzać ze sobą znacznie więcej czasu.Napisał Kosiar
<haha> w serwisie <haha>
Gratuluję kolejnej Alfy. Teraz to będzie mocna ekipa !
Tylko pogratulowac koledze :wink:
Napisał Superjahu007
<haha>
rigobert, takie rozwiązania są nalepszejak ja zobaczyłam 145, powiedziałam że wrócimy po nią i... wróciliśmy
tak samo było z Gtv. Hm.. w sumie 146 też ja wybierałam i też powiedziałam że będzie u nas w garażu
![]()
Cholercia.. może ja jakiś komis powinnam otworzyć?DD
kate a moze ty system dyktatury w domu wprowadziłaś i wychodzi na twoje;d
Gdy kupowaliśmy 145, to bazowałem na mailach od sprzedającego. Gdy przyjechaliśmy zobaczyć samochód i okazało się, że 8 letnie auto wygląda jak nówka sztuka to nawet się nie zastanawialiśmy. Transakcja dobita w sobotnie popołudnie. Trzeba było szukać otwartej poczty, żeby móc przelew zrobić.Napisał adasco
O 147 którą kupiłem teraz wspominałem kilkakrotnie na forum, że jest taka jedna w dobrej cenie do sprzedania. Ale nikt się specjalnie nie interesował. Ja w sumie też ..do wtorku 8)
Porobie jakieś fotki jak tylko nie będzie padać. Na razie nawet nie miałem czasu jej się bliżej przyglądnąć..Napisał bija22
Ja i 145 i 147 nie jechałem przed zakupem.. :shock:Napisał Konrado
Moja 147 to prawdziwa podróżniczka. Była we Włoszech, Francji, Szwajcarii, Rumuni, Estoni, a ostatnio odwiedzała Ukrainę.. :mrgreen:Napisał Konrado
I zawsze wracała do domu :!:
Mieszkamy razem, więc na czas widywań nie narzekam.. :twisted:Napisał Superjahu007
Tak sie kupuje auta, czysty spontan. Ja swoja tez tak kupilem. Pojechalem , zobaczylem , przejechalem sie i juz wiedzielem ze jest moja. I jest mi wierna i posluszna do tej pory))
Pozdr.
Była Alfa 156 2.4 JTD 10V 185 KM
Byla Alfa 166 3.0 Super + LPG
Jest Alfa 166 3.2
Sławek moje gratulacje
Teraz juz się nie wyprzesz, że za pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej płaciliśmy całkiem nie złą kase :mrgreen: