Napisał
krzysiek-lex
Rafał, byłem na tej stronce już wcześniej i z tego co widziałem to nie mają nic do sprzęgła w tej chwili. A co do ich profesjonalizmu to opinie mogą być podzielone, w moim przypadku było tak: zamówiłem u nich uszczelke pod klawiature i przysłali mi (niema co mówić- szybko,to akurat plus) ale taka podróba.... Cienka i po założeniu olej mi ciekł. Zadzwoniłem do nich i mi powiedzieli że taki zamiennik i powinien pasować. Chcieli jeszcze nr nadwozia i inne dane auta i mieli się jeszcze ze mną skontaktować ale do dnia dzisiejszego cisza jak makiem zasiał... Kupiłem na allegro za 60 zł i jak orginał. Teraz mam spokój. Moze to odosobniony przypadek. Zastanawiam się ile jeszcze będe mógł pojeździć na takim piszczącym łożysku? Wspomniałem wcześniej że jak się silnik rozgrzeje to pisk znika, więc może jeszcze z miesiąc da rade..? Teraz mam inne wydatki, wymiana klocków na wszystkich 4 kołach, wymiana płynu w ukł. chłodzenia, kupienie i założenie fartucha pod silnik bo niemam a wymieniałem rozrząd i nie chcę żeby mi się przez zimę zbierał tam jakiś syf.