jestes tam ,musisz płacic tamtymi pieniedzmi ,nie da sie inaczej tam zarabiac tu wydawac ,a innym niech zal d..y nie sciska i niech skoncza do.....ć ,nikt wam nie broni wyjechc do tego lepszego swiata
jestes tam ,musisz płacic tamtymi pieniedzmi ,nie da sie inaczej tam zarabiac tu wydawac ,a innym niech zal d..y nie sciska i niech skoncza do.....ć ,nikt wam nie broni wyjechc do tego lepszego swiata
Tu nie chodzi o ściskanie dupy tylko o to że 1000 euro to jest śmiech poprostu dla kogoś mieszkającego,niemcy,belgia,holandia,wiec po co tu lament że aż 1000 euro?
Ja nikogo nie oceniałem, nie krytykowałem wyborów życiowych. Zwróciłem tylko uwagę na fakt, że na krajowym forum dostanie krajowe realia i nasze stawki.
Powinien zapytać na forum brytyjskim, może by mu ktoś jakiegoś niedrogiego speca podpowiedział.
Nie wiem skąd Twój ton. Tu nikomu nic nie ściska, bo wyobraź sobie że i u nas można mieć duuuużo lepiej niż emigranci za miedzą.
Sory za "odgrzewanie kotleta", ale autko juz pojechało do polski na lawecieA co do zarobków i płatności to dlaczego mam zapłacić za coś 1000 euro lub więcej skoro nie muszę? To że ktoś zarabia więcej nie znaczy że ma płacić więcej.
Teraz czekam na powrót auta a jak wróci to chyba sprzedam![]()