Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: Problem z 1.8 TS 16V

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

jestes tam ,musisz płacic tamtymi pieniedzmi ,nie da sie inaczej tam zarabiac tu wydawac ,a innym niech zal d..y nie sciska i niech skoncza do.....ć ,nikt wam nie broni wyjechc do tego lepszego swiata

Użytkownik Romeo Avatar Damian156JTD
    Mieszka w
    Łódź
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16V

Domyślnie

Tu nie chodzi o ściskanie dupy tylko o to że 1000 euro to jest śmiech poprostu dla kogoś mieszkającego,niemcy,belgia,holandia,wiec po co tu lament że aż 1000 euro?

syfon
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Cubus00 Zobacz post
    jestes tam ,musisz płacic tamtymi pieniedzmi ,nie da sie inaczej tam zarabiac tu wydawac ,a innym niech zal d..y nie sciska i niech skoncza do.....ć ,nikt wam nie broni wyjechc do tego lepszego swiata
    Ja nikogo nie oceniałem, nie krytykowałem wyborów życiowych. Zwróciłem tylko uwagę na fakt, że na krajowym forum dostanie krajowe realia i nasze stawki.
    Powinien zapytać na forum brytyjskim, może by mu ktoś jakiegoś niedrogiego speca podpowiedział.
    Nie wiem skąd Twój ton. Tu nikomu nic nie ściska, bo wyobraź sobie że i u nas można mieć duuuużo lepiej niż emigranci za miedzą.

Użytkownik Fachowiec Avatar Cubus00
    Mieszka w
    Międzychód
    Auto
    byla Alfa Romeo 156 2.0 TS 1999 jest 159 2,4

Domyślnie

Cytat Napisał syfon Zobacz post
    Ja nikogo nie oceniałem, nie krytykowałem wyborów życiowych. Zwróciłem tylko uwagę na fakt, że na krajowym forum dostanie krajowe realia i nasze stawki.
    Powinien zapytać na forum brytyjskim, może by mu ktoś jakiegoś niedrogiego speca podpowiedział.
    Nie wiem skąd Twój ton. Tu nikomu nic nie ściska, bo wyobraź sobie że i u nas można mieć duuuużo lepiej niż emigranci za miedzą.
    moje oburzenie nie bylo skierowane w twoja strone ,wybacz jesli cie to urazilo

LukiPuki
    Gość

Domyślnie

Sory za "odgrzewanie kotleta", ale autko juz pojechało do polski na lawecie A co do zarobków i płatności to dlaczego mam zapłacić za coś 1000 euro lub więcej skoro nie muszę? To że ktoś zarabia więcej nie znaczy że ma płacić więcej.
    Teraz czekam na powrót auta a jak wróci to chyba sprzedam