Z drugą poszło łatwiej - niestety ktoś tam był już przed mną, bo wyrwane jest mocowanie lampki, a trzymała się na taśmie dwustronnej i o dziwo dawało radę.
Jakoś jednak mnie to drażni i szukam jakiejś z dobrym zatrzaskiem.
pozdro
krzyzie
Z drugą poszło łatwiej - niestety ktoś tam był już przed mną, bo wyrwane jest mocowanie lampki, a trzymała się na taśmie dwustronnej i o dziwo dawało radę.
Jakoś jednak mnie to drażni i szukam jakiejś z dobrym zatrzaskiem.
pozdro
krzyzie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
Alfa Giulia Veloce - 2,0 280KM
Jeśli autor tematu oraz krzyzie nie mają nic na przeciwko to chętnie zrobię poradnik. Właśnie mam rozebrane obie lampki ponieważ mam taki sam problem z obiema. Jak by co to wszystko fotografuję.
Artur
- - - Updated - - -
Temat ogarnąłem i lampki świecą przy zamkniętych drzwiach, ale tylko ze zwykłymi żarówkami rurkowymi, diodowe tylko lekko żarzą więc nie tutaj chyba jest pies pogrzebany.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Zastrzega się prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny
A nie lepiej za 5 na szrocie kupić?
na kilku szrotach sprawdzałem i żadna nie działała tak jak powinna ...
każda z nich podłączałem u siebie by ja sprawdzić w sumie z 6 ich było ...
Poradnik już opublikowany i czeka na akceptację w dziale Zrób To Sam.