dziwne troszeczkę żeby w sklepie detalicznie sprzedawali po cenie netto sklepu internetowego.. ale , w polsce wszystko jest możliwe i na ceny trzeba uważać ..
dziwne troszeczkę żeby w sklepie detalicznie sprzedawali po cenie netto sklepu internetowego.. ale , w polsce wszystko jest możliwe i na ceny trzeba uważać ..
Przy okazji, jaki polecacie płyn chłodniczy do mojej alfy, ponieważ nie będę się bawił w dolewkę, tylko wymienię cały płyn.
Drugie pytanie: Ile wchodzi płynu do układu chłodzenia.
Trzecie pytanie: Jak się odpowietrza układ? Czy jest gdzieś jakiś króciec do odpowietrzenia, czy po prostu odpowietrzać na korku od chłodnicy ?
1. Paraflu 11 - koncentrat do rozrabiania z wodą w stosunku 50 do 50
2. 6,8 litra
3. Odkręcasz korek zbiornika wyrównawczego
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
Czy można wlać jakiś gotowy płyn typu borygo ?
Można, jeśli spełnia wymagania: Ochronny o działaniu przeciw zamarzającym, na bazie glikolu jednoetylenowego, nie korozyjnego. Nie jestem pewny, ale z tego co pamiętam, to Borygo ma jeden taki produkt w ofercie.
Z tego co znalazłem to chyba ten http://www.borygo.pl/produkty/borygo-nowy
Mam ten sam problem a mianowice silnik zagrzewa sie roznie raz do 70 raz do 90 a pozniej spada w okolice 50 :/ auto oddałem do mechanika i faktycznie termostat do wymiany oraz czujnikjutro powinno byc do odbioru
![]()