Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Temat: 30L NA 100KM POMOCY!!!!

piotrsobon
    Gość

Domyślnie

Serwisy to najgorsze instytucje z jakimi można się spotkać, przykład z życia wzięty: poprzedni właściciel miał problem z obrotami, pojechał do serwisu fiata, wymieniono : przepływomierz, sonde lambdę, silniczek krokowy, regulatory prądu. Bardzo duży koszt, Ja we własnym zakre3sie przeczysciłem przepustnicę koszt: 0 zł plus 5 min czasu. Sama widzisz że serwisy to zło, a i jak możesz to reklamuj ,,usługę,,, powodzenia

Tfaruk
    Gość

Domyślnie

Prawda jest taka, że trzeba jeździć albo do polecanych warsztatów, albo do znanych, sprawdzonych przez siebie.

oleczka198
    Gość

Domyślnie

w Kielcach tylko oni podjęli się przeróbki gazu a byłam chyba u 7 mechaników i każdy mi liczył około 1800zl za nowa instalacje a w solo za przeróbkę zapłaciłam tylko 600zl ale już jest wszystko dobrze i oczywiście za wizytę nic nie płaciłam

Użytkownik Dwusuwowiec Avatar krzychoo
    Mieszka w
    Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 147 Q2 JTD 16V

Domyślnie

Cytat Napisał oleczka198
    potem wymyślili ze mi wstawia taka wiązkę która będzie resetowała mi kompa po każdym zgaszeniu silnika
    Ale na to się chyba nie zgodziłaś? Bo jak się coś będzie pierniczyć, to z diagnostyką po takim patencie będzie masakra...
    Alfa Romeo 147 Q2 JTD 16V '03

Były:
    AR 156 2.6 V6, AR 156 2.0 TS SW

oleczka198
    Gość

Domyślnie

zgodziłam sie......

lord_wojt
    Gość

Domyślnie

A bylas w Elcar czcy jakos tak na ulicy Górnej w Kielcach na przeciwko Radostowej Rafał Guziński sie zwie szef

Ja tam moja Imolke sle jak mam wiekszy problem i chlopaki sa the best podejmuja sie ALFY z boxerem

I ceny sa naprawde konkurencyjne i maja na dodatek zaprzyjazniony sklep z czesciami do ALF na jesionowej

Ja tam bylem kilka razy wyczekalem sie bo maja full obstawione stanowiska warto wczesniej jechac i zarezerwowac termin

Al warto naprawde jeszcze nigdy mi roboty nei zepsuli i sa szybcy

Jak ci takk pije gazu to masz rozlegulowanego kompa

Musisz sprawdzic ile zaprogramowali ci wtrysku gazu i jeszcze jedno sprawdz sonde lamda!!!

oleczka198
    Gość

Domyślnie

już jest wszystko dobrze pali normalnie, chodzi równo, odpala bez zarzutu powiem szczerze ze w solo tez jest gościu który zna mój samochód ceny też maja w porządku np. na jesionowej za lampki na pulpit płaciłam po 1zl za sztukę a w solo te same były za 86 gr i powiem ci ze na większości częściach tak jest, a jeśli chodzi o robociznę to mam u nich 20%zniżki jako ze posiadam kartę stałego klienta