DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Ja również o takich zakładach nie słyszałem ...
Kolego, najpierw weź tą taśmę odklej kwadratową i wyczyść dokładnie, to zostanie ci tylko otwór .. a to już "pikuś" .. jakaś naklejka z AR albo coś innego skowyrnego
Uwierz mi, już mi tyle zdrowia zepsuła, że nie chcę jej widzieć na oczy. Utwierdziłem się tylko w swoim przekonaniu, do czego nadaję się propan butan...Podkreślam jest to moja subiektywna opinia.
A tak serio, to każdy mówi taniej, taniej. Jak dolicze koszty, droższego przeglądu, regularnego serwisowania, PB potrzebnego na rozruch, częstszych wymian elementów zapłonu to przy moim średnim rocznym przebiegu 10/12 tyś km już ta oszczędność zaciera się.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
Słowo klucz
Nie neguje tego, że LPG może być źródłem oszczędności ale...
1) Należy samemu się do tego zabrać a nie kupić już z instalacją tak jak ja...
2) PRINS to jakaś masakra - cenowo i obsługowo. Serwis drogi jak cholera, części tak samo. Zobacz na ceny instalacji PRINSA a np BRC albo STAGA.
3)Tak jak pisałem wcześniej...moje przebiegi dają mi niewielką oszczędność kosztem nerwów, smrodu itd.
TO JEST MOJA SUBIEKTYWNA OPINIA
Dziure chyba zakleje jakaś nalepką...albo Krzysztofem albo QV.
Może wrócimy to tematu z oganięciem otworu, bo też mam malutki jeden i jeżeli to prawda z tymi zakładami detalingu to może też bym się zgłosił![]()
albo zakład detailing
albo spece co lepią deski po rozwaleniu przez poduchy - klejenie deski itp
jest tego pełno
skoro potrafią tak zakleić pół deski po wywaleniu poduchy że nie widać to taka dziurka to dla nich pewnie pikuś
- - - Updated - - -
google i pierwszy z brzegu link np
http://www.krakusik.pl/krakow_ogloszenie/48525/regeneracja_desek_rozdzielczych_konsoli_kokpitow_p o_wystrzale_poduszki_itp
- - - Updated - - -
http://kokpity.pl/
- - - Updated - - -
itd itp
- - - Updated - - -
albo zapytać w pobliskim komisie gdzie robią
bo na 99% mają doświadczenie :-)
Poszukaj kontaktu na tym forum www.forum.kosmetykaaut.pl do profesjonalnej firmy w okolicach Krakowa, myślę że bez problemu znajdziesz. Amatorskie lepienie, zalepianie, dolepianie... ? To chyba najgorsza opcja.
Naklejki...to się kiedyś nalepiało na składaki (takie rowery składane - dla tych którzy tego już nie pamiętają)
Pozdravy !!!
Ostatnio edytowane przez piotrl ; 04-03-2013 o 18:09