Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Temat: Brera 3.2

Użytkownik Znawca
    Mieszka w
    warszawa
    Auto
    była Julka 2012 sport&premium1 1,4TB 120 km + TomTom2+czerwone brembo +oryginalne chlapacze :)

Domyślnie

Greciu,
    Ze tez Ci sie chcialo jechac Gratuluje samozaparcia
    Ale z tego co piszesz to oferta nawet nieglupia sie wydaje

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Osobiście uważam, że oferta bardzo ciekawa, szczególnie dla osób które potrafią trochę pogrzebać przy swoich AR.
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD

Użytkownik Pirat drogowy Avatar tradelux
    Auto
    Brera

Domyślnie

Da się załatwić 2500-3000zł akcyzy? No to pięknie, bo nie wiem czy wiesz, ale nie da się zejść poniżej 40% z wartości Eurotaxu bo wtedy auto traktowane jest jako złom/odpad/śmieć i UC może zrobić:
    - nakaz wywiezienia samochodu
    - nakaz zezłomowania

Uwierz, że w takich samochodach % lecą szybko w dół, więc nie ma co szaleć
    Absolutne minimum akcyzy za takie auto to ok. 5tys zł, do tego kurtyna, naprawa trochę się uzbiera.
    No i jak od strzału poleciał wahacz to na 100% nie od tak małego uderzenia. Drzwi zawsze można kupić w kolor, a zostawić delikatnie pogięty błotnik
    Mierzyłeś słupki, patrzyłeś na spawy na kielichach, podłużnicach i słupkach?

Bo sprawdzanie samym miernikiem lub patrzenie, malowane lub nie trochę mnie śmieszy
    Kurtyna od takiego "smyrnięcia" też nie leci, potrzeba dużo większej siły...
    Ostatnio edytowane przez tradelux ; 05-03-2013 o 00:29
    ---
    Bezwypadkowe auta na zamówienie. | Ogłoszenia: trade-lux.otomoto.pl
    Części eksploatacyjne do grupy FIAT/PSA

Użytkownik Romeo Avatar Greciu
    Mieszka w
    Jarocin
    Auto
    Maserati Quattroporte

Domyślnie

Cytat Napisał tradelux Zobacz post
    Da się załatwić 2500-3000zł akcyzy? No to pięknie, bo nie wiem czy wiesz, ale nie da się zejść poniżej 40% z wartości Eurotaxu bo wtedy auto traktowane jest jako złom/odpad/śmieć i UC może zrobić:
    - nakaz wywiezienia samochodu
    - nakaz zezłomowania

Uwierz, że w takich samochodach % lecą szybko w dół, więc nie ma co szaleć
    Absolutne minimum akcyzy za takie auto to ok. 5tys zł, do tego kurtyna, naprawa trochę się uzbiera.
    No i jak od strzału poleciał wahacz to na 100% nie od tak małego uderzenia. Drzwi zawsze można kupić w kolor, a zostawić delikatnie pogięty błotnik
    Mierzyłeś słupki, patrzyłeś na spawy na kielichach, podłużnicach i słupkach?

Bo sprawdzanie samym miernikiem lub patrzenie, malowane lub nie trochę mnie śmieszy
    Kurtyna od takiego "smyrnięcia" też nie leci, potrzeba dużo większej siły...
    Kolego, dokładnie wiem jak wyglądają sprawy opłat itp. wiec nie musisz mnie uświadamiać
    Błagam Cię nie ucz mnie jak się ogląda samochód, okej. Jeżeli bym się nie znał to po co jechałbym oglądać ?? Dla przyjemności ? Pomyśl chwilę.
    Każde auto, które w jakikolwiek sposób jest uszkodzone może kryć dodatkowe koszty itp. Nie miałem możliwości zabrania AR na podnośnik (kanał) więc opis jest adekwatny do tego co mogłem zobaczyć !!!
    Jest:
    Maserati Quattroporte V

Były:
    AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD