potwierdzam ze jest wieloklin i mozna ustawić kierownice w jakim położeniu ma sie ochote, mysle ze po fl rownież bo mam kierownice po fl i wszystko pasuje.
potwierdzam ze jest wieloklin i mozna ustawić kierownice w jakim położeniu ma sie ochote, mysle ze po fl rownież bo mam kierownice po fl i wszystko pasuje.
zajrzalem i troche sie wystraszylem grzebac bo oprocz nakretki na klucz 27 zdaje sie jest jeszcze dodatkowe zabezpieczenie w postaci podkladki z pozaginanymi na nia nozkami i jak podejzewam pod nia tez wchodza te nozki tyle ze pozaginane sa pewnie w druga strone.hmm myslalem ze bedzie nieco prosciej czyli nakretka i tyle jak w starym audi a tu jeszcze jakies dodatkowe zabezpieczenia.Troche sie boje ze cos popiepsze.Moze jednal lepiej brnac dalej z wyprostowaniem tej kiery poprzez geometrie kol?
W standardzie w 156 chyba jest tak jak w 147 czyli zwykła nakrętka z kapselkiem na górze. Ale na dniach będę rozbierał trochę kierownicę w 156 to się przyjrzę.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
nie ma tasmy bo jak pisalem na poczatku mam corsica omp kierownice a nie oryginalna. i moze stad te dodatkowe zabezpieczenia. ale dzisiaj trzecie podejscie uzyli innego sprzetu fachowcy w du...i jeeeeeeeeeeeeeeee sukces kiera prosto jak ksiazka pisze ciesze sie jakbym kur... w totka wygral...ale na przyszlosc i tak sobie obcykam i skorzystam z porad za ktore Wam dziekuje!!
to zabezpieczenie metalowe co jest na śrubie normalnie schodzi ze srubą nie trzeba wcześniej go zdejmować tylko wsadzamy klucz i kecimy zab. azem ze śrubą i schodzą razem![]()