program pobranyw weekend zabiore sie za Belle i zobaczymy co z tego bedzie. dzieki wielkie za pomoc
program pobranyw weekend zabiore sie za Belle i zobaczymy co z tego bedzie. dzieki wielkie za pomoc
no i porazka, nie mogłem sie połaczyc z autem. nie wiem czy wina kabla, programu czy kompa ale wiele kombinacji a efektu rzadnego. wiec wychodze z prosba drodzy koledzy forumowiczeczy moze ktos z moich okolic czyli Pniewy Szamotuły lub Nowy Tomysl moglby podjechac i osluchac ten silnik i moze wspolnymi silami dojdziemy co jest grane
pozdrawiam
To pomoze ktos? Naprawde zalezy mi na tym zeby dojsc co z tym silnikiem bo jezeli cos grubego to zaczne przeklaadac 1.9 i cala reszte a jesli to cos do zrobienia to go odratuje. Ale musze wiedziecna pewno zeby nie zaczac nie potrzebnej roboty
sprobuj moze jednak podlaczyc sie do kompa, ja tez ostatnio sie z tym meczylem i okazalo sie ze to kwestia ustawien. moge Ci podeslac instrukcje, ktora dostalem do kabla.
ok byloby tez dobrze jak bym mial sterowniki bo dostalem sam kabel. Tylko czy czasem jak go samego nie podlacze to komp nie zapyta czy poszukac sterownikow w sieci?
no ok, sprobuje jescze raz woec jak mozesz podeslac mi te instrukcje to bede wdziecznypozdrawiam
witam ponownie, czytalem troche postow i w jednym widzialem ze lejace wtryskiwacze moga powodowac efekt stukania jakby zaworow. na poczatku postu pisalem ze pali mi sie kontrolka wtrysku. wiec moze to wtryski sa winne tego halasu?
witam w niedziele robilem diagnoze i udalo sie usunac blad poduszki a jesli chodzi o kwestie silnika to pojawil sie blad P1320-Cam/crank signal synchronization - sporadyczny
prubowalem dodac screna ale cos mi nie idzie bo jest w formacie bmp i cos nie chce wejsc.
U mnie też pojawił się ten sam błąd P1320 synchronizacja faza/obroty auto u mnie odpala ale czasami ma problem i zapala się marchewa jutro chce wymienić czujnik położenia wałka rozrządu może to coś da?