Wiec tak, z przeciagnieciem kabla video nie ma problemu. Zaczynajac od radia, trzeba sciagnac boczek z tunelu i kabel otworem wsadzimy pod radio. Juz jestesmy pod schowkiem i za tapicerka dociagniemy pod próg. Dalej pod plastikami na progach dojedziemy do tyłu, pod kanape i juz jestesmy pod dywanikiem w bagazniku. Trzeba sciagnac plastikowa oslone na calej tylnej sciance w bagazniku. Do zderzaka rzeczywiscie nie ma wejscia, ale na srodku tylnej scianki jest duzo oryginalnych otworow. Wsadzilem wiertelko do jednego z nich i przewiercilem metalowa gródź dalej plastikowa scianke i juz bylem zderzaku. Otwor wychodzi na wysokosci prawej lampki tablicy rejestracyjnej. Drutem przeciagnalem wlasciwy kabel video oraz zasilanie kamery. Musialem obciac wtyczke video, ktora to potem przylutowalem spowrotem. Przykrecilem nowa ramke tablicy z wbudowana kamera.
Teraz kwestia zasilania, naszukalem sie chwile po lewej stronie, ale nie znalazlem. Wspomniana kostke z rozowym przewodem znalazlem po prawej stronie za dywanowym boczkiem.
No i potem skoczylo mi cisnienie !!!
Wkladam kluczyk a auto szaleje, wszystko pstryka miga i nie odpala. Pierwsza mysl to zrobilem jakies zwarcie i bog wie co sie spierdzielilo.
Na szczescie okazalo sie ze aku siadl. W sumie zeszlo mi z 1,5 godziny a lampki sie swiecily, kilka razy byl na zaplonie no i padl.
Jutro bede kontynuowal i oczywiscie sie podziele rezultatem.
Juz wiem ze najwiekszy problem to bede mial z wyciagnieciem radia, srubki odkrecone a ono siedzi twardo, chyba bede potrzebowal oryginalne wyjmaki, ktorych nie mam
Mam radyjko 2din Pioneer Avic 710bt z wejsciem na kamere, w momencie wlaczenia wstecznego biegu ekran od razu przelacza sie na obraz z kamery.
Jak to wszystko bedzie wygladac i czy to uzyteczne to sie okaze jak wszystko uruchomie.