z doświadczenia mówię że za mało czynnika ile już przewaliłem takich aut że sie ludzią nie właczały spręzarki a wystarczylo 70g R134a i wszystko ruszało, narazie bez stresu![]()
z doświadczenia mówię że za mało czynnika ile już przewaliłem takich aut że sie ludzią nie właczały spręzarki a wystarczylo 70g R134a i wszystko ruszało, narazie bez stresu![]()
[
spoko pewnie tak jest,w piatek pojade i nabije ja od nowa
witam dzis klima nabita weszło 620g wszystko chodzi i super chlodzi
No widzisz mówiłema z Ciekawości ile u was taki serwis? $$$
Ostatnio edytowane przez questounico ; 06-07-2013 o 08:07
[
Skoro klima była pusta na na 80 % masz jakąs nieszczelność. Zapewne zrobili ci test szczelności maszynką ale on małych wycieków nie pokaże. Jedyne wyjście to napić auto czynnikiem UV i azotem. Zostawić na jakiś czas i wyjdzie gdzie leci. W przeciwnym wypadku problem zapene powróci. Najpóźniej na przyszłą wiosnę ;/
skasował mnie 100zl i wlasnie mowil zebym pojezdzil na klimie i ze jak bedzie gdzies nieszczelnosc to wyjdzie jakis zielony plyn. a jesli jest nieszczelnosc to napewno jakas mala,moze oring bo jak narazie chodzi
dobra cena jak na tę ilość czynnika![]()
[
bo to bylo tak przy okazji,bo robili mi samochod sluzbowy (wymiane oleju,filtrow i tym podobnych) a w alfie nabil mi klime i wliczyl w koszty![]()