W sobotę w godz. popołudniowych mam trochę czasu, jeśli ktoś ma potrzebę skorzystać z MES to pisać na PW.
W sobotę w godz. popołudniowych mam trochę czasu, jeśli ktoś ma potrzebę skorzystać z MES to pisać na PW.
159 1.9 JTDm 16V '06 => 2.2 JTS '07 => 1750 TBi '09 => 3.2 JTS Q4 '06 => 159 2.2 JTS '08, Nuova Bravo 1.4 T-Jet '10
Myślę, że sporo osób ma kabel i FES, kwestia tylko okolic w jakich kto stacjonuje. Ja w okolicy popowic mogę popołudniami/weekendami użyczyć sprzętu.
Drogie Panie i Drodzy Panowie, Wrocław Wojszyce się zgłaszają z prośbą, a dokładnie moja 147ka, która od kilku dni męczy mnie wariującym poziomem oleju i MCSF włączającym się kiedy bądź.
Jakaś dobra dusza z komputerem się znajdzie?![]()
dzisiaj spot wieczorem pod MM, pewnie ktoś będziea jak nie, to pw...
ja będę miał kompa pod mostem dziś, więc jak coś to przybywaj![]()
O dobrzy ludzie, dzięki wam
zatem dziś 19 przy orbicie?
Kogo wypatrywać z utęsknieniem?
dokładnie o 19 pod mostem przy orbicie... jak zobaczysz 156 z psem w środku, albo gdzieś obok to będę ja
![]()
Bomba!
Pewnie z małą obsuwą, ale będę!
to ja trochę odkopie temat. Chyba padł mi kabel, ale nie bardzo mam to jak sprawdzić. Jest ktoś w okolicy kto może użyczyć kabla na chwilę żeby sprawdzić czy to wina mojej konfiguracji, czy walnięty kabel?
Witam. potrzebuje podpiac pod kompa alfe.
chodzi dokladnie o sprawdzenie turbosprezarki, mam nadzieje ze da rade sprawdzic jej stan przez program diagnostyczny, nie wiem jakies logi porobic czy sprawdzic jakie cisnienie daje?
pomoze ktos?