Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Temat: Aż tyle was w Krakowie

Zit
    Gość

Domyślnie

No niestety :/ już wolałem kiedy było ich mniej, ale większa szansa że to Alfaholik.

A teraz jak np. wczoraj, machałem kolesiowi z czarnej 156, to popatrzył się na mnie jak na idiotę xd

Eh. Są minusy spowrzechnienia

showtime
    Gość

Domyślnie

Chcialbym spotkac ktoregos z kolegow na drodze szkoda ze to nie ja bylem wczoraj na opolskiej, bo bysmy zobaczyli na co stac Twoje autko ale z drugiej strony to tam szkoda, bo cholerne koleiny są ((

adamodg
    Gość

Domyślnie

o żesz ty w mordę
    wczoraj do południa to i ja byłem na opolskiej i jeszcze na kilku innych ale pozdrówek zero i ściganka też
    jedynie przed KRK jedna 147 na blachach SBE ( czyli moje strony )
    ale fakt faktem - byłem na spacerku i sporo AR widziałem tylko nie miałem przy sobie ulotek żeby powkładać za wycieraczki

showtime
    Gość

Domyślnie

Przy okazji jak by ktos przejezdzal droga z Bielska do Krakowa to w Biertowicach (tuz za stacja Orlenu po prawej) zapraszam do mnie do pracy na pogaduszke Duuuzy salon motocyklowy

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

A ja wam napisze ciekawostke ze jestem w Norwegii aktualnie i 8/10 Alf ktore mijam i widze ze kierowca(kobieta czy mezczyzna) widza moja Alfe to zawsze machaja. Sami! Nawet dziadki! Jada z naprzeciwka Alfa i machaja, hehe milo sie robi. Ja niedawno pomachalem panu z czarnej 159 i mi odmachal, pomimo ze zrobilem to jak bylem bardzo blisko niego i mialem zaparowana przednia szybe to i tak dostrzegl i odmachal hehe. Co kraj to obyczaj

Kosiar
    Gość

Domyślnie

No to miło .
    Mi się czasem zdarzy że ktoś odmacha
    a najczęściej mi odmacha i odmryga "blue cosmo metalic" na własnym osiedlu :mrgreen:

prawda adamodg [?] :mrgreen:

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    Skawina/obok wsi Kraków
    Auto
    Alfa Romeo 145, 1.4T.S 1997r.

Domyślnie

Kosiar no milo szczegolnie jak jade z pasazerem i co chwila mi ktos z Alfy macha, mina pasazera mojego bezcenna -.-

Użytkownik Rowerzysta
    Mieszka w
    Mikluszowice
    Auto
    Była Alfa Romeo 146 2.0 TS, jest Fiat Bravo II Sport

Domyślnie

Faktycznie sporo tych Alfek. Najczęściej spotykam 156-stki. Atrakcyjna cena i duża moc zachęcają potencjalnych nabywców Niestety coraz częściej nie są to Alfaholicy tylko ludzie, którzy kupują Alfę bo za 10 tysi już można jakiegoś zarzyna z Niemiec przyprowadzić(chodzi mi o 156-stkę) i sąsziedzi zazdroszczą U siebie na parkingu polibudy na Czyżynach stoją: 2x 146 Ti, 1x 156 GTA i 1x147- także same rodzyneczki Pozdrawiam
    " Alfa Romeo (...) to styl życia, niezwykle oryginalny sposób pojmowania pojazdu silnikowego. Coś, czego nie da się zdefiniować.”- bez komentarza.

showtime
    Gość

Domyślnie

Tradycja umiera niestety... byle tylko Alfa nie stala sie dresowozem ;( bo wlasnie... niska cena, dobre osiagi ... te typy to lubią

***mach***
    Gość

Domyślnie

Dlatego w Krakowie się nie pozdrawiamy bo nas ża dużo. Jadąc przez całe miasto musiałbym kilkadziesiąt razy mrugać i machać, to bez sensu.