Nie zauwazylem wzoraj ze nie bardzo widac ale pod "ta" w moim poprzednim poscie jest link ;]
Nie zauwazylem wzoraj ze nie bardzo widac ale pod "ta" w moim poprzednim poscie jest link ;]
Witam,
jechałem z dziadkiem Alfą i jeździ delikatnie, zwykle do 2800 obrotów. Przy wyprzedzaniu do 3500. Olej ma już rok ale przejechane jest na nim nieco ponad 2000 km. Rozrząd i olej ponoć był wymieniany na bieżąco. Miałem też okazje się nią przejechać. Po odcinku prawie 40 km przy spokojnej/normalnej jeździe do 100 km/h temperatura silnika przedstawiała się następująco:. To chyba trochę mało. Dlaczego może tak być? Dodatkowo z prawej strony silnika są słyszalne stuki. Zauważyłem będąc na zewnątrz bo w środku są prawie nie słyszalne. Co to może być? Popychacze? Nagrałem te stuki, niestety telefonem, także przepraszam za jakość. <a href="http://www.youtube.com/watch?v=jtNTI8jCJ5M">
znajdz dobry warsztat ktory zna te auta, zalezy gdzie mieszkasz, ale jest ich troche, podjedz tam, niech ci auto ocenią.
Ok, zna ktoś kogoś porządnego, znającego się na boxerach w okolicach Częstochowy/Radomska/Działoszyna? Na forum znalazłem tylko FLAR-ITAL z Częstochowy.