Mówie o koronce/pierścieniu bo właśnie wczoraj go wymieniałem.Też nie mialem wszystkich układów
![]()
Mówie o koronce/pierścieniu bo właśnie wczoraj go wymieniałem.Też nie mialem wszystkich układów
![]()
chwila.. kurde przecież w JTD koronki niema... tam z łożyska chyba czyta... nie wiem jak w TS u Ciebie jest ale kolega też ma JTD więc czujnik najprędzej padł...
Gdybać to sobie możecie na temat 6 w lotto. Tu TYLKO komp od razu poda przyczynę i 50 zł interfejs to nie majątek a prawde powie.
S3 mini wyklepało!
dokładnie takja kupiłem 2 interfejsy za 120 zł i juz dawno sie zwróciły i latać nie trzeba było po elektrykach...
Dziękuję za uwagi. I chyba mi się grubsza historia układa. Od dłuższego czasu mam problemy z prawym kołem, dwa razy w ciągu roku zmieniałem pokrzywione tarcze, po ostatniej zmianie coś szurało, po reklamacji roboty przestało, potem znowu zaczęło, ale inaczej... Chyba jest coś nie tak z piastą, teraz poszedł (prawdopodobnie) ten czujnik, jakoś nie wydaje mi się, że to zbieg okoliczności.
Cóż, szykuje się wizyta w warsztacie. Dzięki za pomoc jeszcze raz.
Wystarczy zdjąc tarcze i masz łożysko razem z piastą na widoku, zobacz, czy pierścien magnetyczny jest cały, obstawiam, że pekniety.
Finalnie okazało się, że faktycznie czujnik ABS. Ale w tylnym kole, czyli sprawa okazała się niezależna od wcześniejszych kłopotów z piastą. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc.