Można też i tak, jeszcze nie analizowałem do końca dostępnych możliwości, jedynie tą najkrótszą.
Można też i tak, jeszcze nie analizowałem do końca dostępnych możliwości, jedynie tą najkrótszą.
Jedźcie na Radom, nie ma porównania. Przynajmniej połowę trasy złapiecie na normalniej drodze. No i uwaga zaraz w miejscowości Pamiątka - żółty fotoradar aktywny.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk by redek83
STOP CIOTOM DROGOWYM
Było>> 166 2.4 JTD '99 >> GT 1.9 JTD '05 >> Jaguar X-Type 2.5 '03 >> Laguna 2 FL 1.9 DCI '05>>
Jest>> Passat B6 2.0 TSI 200KM '07 ver. USA
Spoko, W-wa - Radom mogę przejechać z zamkniętymi oczami a tablice nieoznakowanych radiowozów wyrecytuję w środku nocy jak ktoś mnie obudzi więc tu nawet CB nie będzie konieczne![]()
Od Janek do Kielc, przez Radom, to 2h przy dynamicznej jeździe spokojnie do zrobienia (cały czas 2 pasy z wyjątkiem odcinka 35 km Radom-Skarżysko ). Wiem bo jeżdżę. Fotoradary - Pamiątka (skrzyżowanie ze znakiem terenem zabudowany), Tarczyn (skrzyżowanie w dole z ograniczeniem do 70 km/h + wyłapuje wjazd na czerwonym), suszarki czasami stoją przed Orlenem w Tarczynie i przed skrzyżowaniem od którego zaczyna się S7, dalej do Radomia mobilni - najczęściej Vectry C ciemna kombi i szampańska sedan na WCI, za Radomiem lubią stać w miejscowości Chustki (teren zabudowany), czasami przed Szydłowcem i na wjeździe do Skarżyska (na górce lub na zjeździe z górki), potem do Kielc S7 z mobilną Vectrą C na TKI.
Ostatnio edytowane przez hoyraq ; 08-08-2013 o 20:50
Ja wyjeżdżam wcześnie rano (ok 7-8), gdyż muszę ogarnąć tego grilla i w Opocznie odbieram jeszcze mięso, więc mnie nie bierzcie pod uwagę do wspólnego wyjazdu.
Alfa Romeo to rodzaj choroby, entuzjazm do czegoś co w podstawowej funkcji jest tylko środkiem transportu, to sposób na życie, szczególny rodzaj percepcji pojazdu wyposażonego w silnik
Na razie kolumna liczy zawrotne 2x155Lutraki, jak chcesz dołaczyć to my będziemy koło południa się wybierali.
ja jadę dopiero w czwartek rano więc niestety odpadam z kolumny :/
Born to be wild.